Stela Enache, declarații tulburătoare: „Vreau doar să mor în mod demn, să nu cad pe capul nimănui” Ce sfat prețios le-a dat copiilor săi

Data publicării:

Stela Enache a făcut câteva declarații cu privire la momentul în care va pleca din această lume. 

Stela Enache este una dintre cele mai apreciate artiste. Pasiunea pentru muzică a dezvoltat-o de la o vârstă foarte fragedă. Ani la rând a încântat milioane de oameni cu vocea sa inconfundabilă. Ajunsă la vârsta de 73 de ani, marea artistă a vorbit despre momentul în care va părăsi această lume. Stela Enache a dezvăluit și care este marea sa dorință atuci când va părăsi această lume. 

Stela Enache, declarații tulburătoare despre momentul în care va muri

Chiar dacă a ajuns la vârsta de 73 de ani, Stela Enache continuă să aibă o viață activă. În cadrul unui interviu recent, artista a dezvăluit că, de câțiva ani este consilier cultural la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, dar și consultant la o școală particulară. 

„De câțiva ani sunt consilier cultural la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir. Dar și consultat la o școală particulară, clasele 0-8. Am treabă destulă, merg și la unele filmări. Nu mă plictisesc deloc”, a declarat artista în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Stela Enache: „Vreau doar să mor în mod demn, să nu cad pe capul nimănui”

Stela Enache recunoaște că nu se teme de moarte, însă singura ei dorință este să moară demn și să nu ajungă să-i chinuiască pe cei din jurul său. 

„Nu mi-e teamă de moarte. Vreau doar să mor în mod demn, să nu cad pe capul nimănui. Mari artiști ne-au părăsit, dar acesta este sensul vieții. Nu rămâne nimeni pe pământ. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt pe picioare. Și sunt foarte activă și pot face treabă, de bine de rău. Aici contează foarte mult legătura ta cu Dumnezeu. Dacă ai încredere în El și te bazezi pe El. Dacă Îi ceri ajutorul, nu te va lăsa niciodată. Așa că voia Domnului să se împlinească. Noi propunem, dar El dispune”, a adăugat aceasta.

Ce sfat prețios le-a dat Stela Enache copiilor săi

Marea artistă susține că și-a sfătuit dintotdeauna copiii să fie oameni și să rămână întotdeauna demni. 

„Atâta vreme cât părinții nu au făcut asta, eu le-am spus doar copiilor mei să învețe să fie oameni, să rămână demni. I-am încurajat, i-am ajutat, dar nu le-am impus nimic. Nu pot vedea părinți și bunici care le cer, de pildă, copiilor să facă pian sau să cânte deși nu au niciun talent, doar pentru că își doresc ca urmașii lor să facă ce ei nu au putut face””, a mai spus Stela Enache, pentru sursa menționată mai sus. 

Ce spune Stela Enache despre muzica de azi

„S-au schimbat datele problemei și-n materie de muzică. Noi puneam preț pe melodie, pentru a transmite un sentiment, să faci să vibreze coarda celui care ascultă. Din punct de vedere tehnic se stă mult mai bine, dar ca și conținut, foarte prost. Am observat însă o tendință de a relua refrenele vechi și de a face o nouă melodie, ceea ce înseamnă că acele piese vechi și-au lăsat amprenta”, a spus artista, care încă susține concerte. „Fac o selecție foarte riguroasă. Sunt și foarte atentă, pentru că sunt un om cu picioarele pe pământ, știu că orice început are și un sfârșit. Trebuie să fii atentă, să nu cazi în derizoriu”, a mai spus artista pentru Cancan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience