Stela Bizdu, probleme grave în sarcină. Vedeta a dezvăluit cu ce problemă se confruntă: "Medicul mi-a zis că am sindromul..."

Data publicării:
Stela Bizdu, foto Instagram
Descriere foto: Stela Bizdu, foto Instagram

Stela Bizdu se confruntă cu câteva probleme de sănătate, în cea dea doua sarcină. Vedeta a dezvăluit tot ce i-au transmis medicii.

Stela Bizdu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta va aduce pe lume o fetiță la jumătatea lunii mai. Aceasta este nerăbdătoare să își țină bebeluul în brațe, mai ales că de-a lungul sarcinii s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Medicul a diagnosticat-o cu un sindrom care îi poate provoca leșinul în anumite circumstanțe.

„Această sarcină a fost total diferită pentru că am avut parte de simptomele femeilor gravide, dar mult mai accentuate. Grețuri, vărsături, stări de rău. Medicul mi-a spus că am sindromul prenatal nu știu cum… A zis că pot leșina la un moment dat, dacă stau într-o poziție incorectă, cum ar fi statul pe spate.

Pot să dorm numai pe stânga. Am insomnii. Mă trezesc de 3 ori pe noapte. Sunt transpirată, sunt deshidratată. Nici eu nu mă mai suport. E mai grea sarcina, dar o să trec și peste asta.”, a dezvăluit Stela Bizdu, la Antena Stars.

În trecut, Stela Bizu a trecut prin momente dificile, după ce a pierdut o sarcină. Cu toate astea, vedeta și soțul ei nu s-au dat bătuți, iar de această dată norocul a fost de partea lor.

 „Mă gândesc că așa a vrut Dumnezeu, că ce-a fost a fost. Am plâns amândoi, și eu și soțul meu, dar imediat după Dumnezeu m-a răsplătit. Poate acea sarcină a fost cu probleme mari și poate am fost protejată. (…) Aveam doar 6 săptămâni și s-a oprit din evoluție”, a mai spus Stela Bizdu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel