Ștefania Costache (Lolrelai) spune că a fost drogată de un stomatolog. Ce este şi cum acţionează "DROGUL VIOLULUI"

Data publicării:
Ștefania Costache, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ștefania Costache, sursa foto Instagram

Ștefania Costache a făcut public un episod alarmant. Lolrelai, așa cum este cunoscută publicului, concurentă de la iUmor, a făcut acuzații  grave la adresa unui medic stomatolog din București. 

Ea a povestit că la o consultație, acesta ar fi drogat-o, apoi ar fi dus-o în apartamentul lui unde ar fi violat-o. Tânăra i-a făcut medicului dosar penal, depunând o plângere la Poliție pentru abuz și viol. În aceste moment se așteaptă rezultatele analizelor toxicologice de la IML. Despre ”drogul violului” jurnaliștii DC News au discutat cu Gigel Lazăr, preşedintele Federaţiei Neguvernamentale Antidrog.

 

Gigel Lazăr, preşedintele Federaţiei Neguvernamentale Antidrog, a tras un semnal de alarmă cu privire la "drogul violului", o ameninţare uriaşă care poate transforma o femei într-o victimă a violatorilor. Practic, persoanele care ingerează aceste substanţe - de cele mai multe ori puse în băuturi - se transformă în păpuşi umane, extrem de uşor de manipulat, şi care apoi sunt abuzate de către cei care le-au drogat.

 

"Pe piaţă, ca şi cele mai cunoscute aşa-zise droguri ale violului sunt GHB-ul, Rohypnol şi ketamina. De ce sunt cele mai folosite? Pentru că sunt şi inodore şi incolore, uşor de strecurat în băutura oricui. Care este de fapt reacţia pe care o provoacă? În general dezorientări, pierderea inhibiţiei şi pierderea cunoştinţei, ceea ce face foarte facil din partea celui care are intenţii necurate faţă de o doamnă/domnişoară să profite de ea. 

Dar ca efect şi mai grav este că pot provoca şi amnezia, astfel încât victima nici măcar nu mai ştie ce i s-a întâmplat. Ceea ce se întâmplă de obicei e faptul că aceste droguri au ceva în comun, şi anume alcoolul", explică Gigel Lazăr.

 

Citește articolul integral pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel