Ștefan Stan nu doarme în pat cu soția lui: „A fost de acord. Ne întâlnim dimineața la cafea”

Data publicării:
Ștefan Stan alături de soția sa, foto Facebook
Descriere foto: Ștefan Stan alături de soția sa, foto Facebook

Ștefan Stan a devenit recent tăticul unei fetițe superbe. Viața de cuplu a artistului a suportat mici modificări. Cum arată relația celor doi?

Ștefan Stan și soția lui, Simona, au devenit, în urmă cu o lună, părinții unei fetițe superbe. Invitat la „Vorbește lumea”, artistul a făcut câteva declarații despre cum decurge viața în trei. 


„Am învățat să spăl vase. I-am spus Simonei să nu se obișnuiască. Soția stă mai mult cu fiica noastră. Comunicarea noastră se face pe cereri. Nu s-a schimbat mult situația între noi, dar nu prea o mai văd, că stă mai mult cu cea mică.”, a spus Ștefan Stan.


El și soția lui nu dorm în aceeași cameră, iar de când s-a născut fetița lor se văd din ce în ce mai rar deoarece proaspăta mămică petrece mult timp cu micuța. 


„Eu și soția mea nu dormim împreună. Ea are camera ei și eu am camera mea. Este un principiu pe care funcționăm de foarte mult timp. Și ea a fost de acord cu acest principiu și ne întâlnim dimineața la cafea.”, a mai mărturisit artistul. 


Artistul nu se aștepta ca viața lui să aibă acest parcurs: „Nu m-am așteptat să se întâmple asta în viața mea. Am crezut că o să rămân, după cum spunea un prieten, cotoi pe butoi.”, a glumit Ștefan Stan. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel