Ștefan Stan, despre trecutul amoros. În ce relații a rămas artistul cu fostele iubiri

Data publicării:
Răzvan Fodor, sursa foto Instagram
Descriere foto: Răzvan Fodor, sursa foto Instagram

Ștefan Stan este un bărbat împlinit, un soț iubitor, un tată responsabil și un artist de succes. 

Chiar dacă a devenit tătic și este așezat la casa lui, Ștefan Stan nu a uitat momentele în care era unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz. Viața de familie l-a schimbat enorm pe artist și se consideră cel mai norocos bărbat din lume atunci când se uită la familia lui minunată. 


„Am o fetiță minunată, am o fetiță deosebită, am o soție deosebită, am o familie de care mă bucur și poate că dacă mă uit în trecut, cred că nici nu visam vreodată un astfel de moment”, a mărturisit Ștefan Stan, invitat în emisiunea „Vorbește Lumea”. 


Ștefan Stan a fost provocat de Lora să vorbească despre fostele lui iubite, dar artistul a evitat subiectul și a spus că acele momente au rămas în trecut. 


„Trecutul e trecut. Important e prezentul, important  e ce clădim de acum încolo,important e ce facem,ce construim ca familie”, a spus proaspătul tătic. 


Artistul recunoaște că nu a rămas în relații prea bune cu fostele iubite, ba mai mult, pe unele nici măcar nu le-ar saluta dacă le-ar vedea pe stradă. 


„Dacă mă vad cu vreun trecut pe stradă dau și bună ziua. M-a învățat mama cu respect și cu bun simț și de multe ori e bine să păstrezi așa... Ar fi câteva trecuturi pe care nici nu le-aș băga în seamă. O relație când se termină frumos, nu ne mai întelegem: pa-pa, la revedere. Dar când există răutăcisme nu mai poți să... Eu nu pot să fiu fals, nu pot, sunt recunoscut pe chestia asta, pe faptul că nu am filtru, dacă simt să zic ceva zic, zic”, a adăugat Ștefan Stan la „Vorbește Lumea”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel