Ștefan Stan, acuzații grave la adresa organizatorilor Eurovision: „Se fac manevre”

Data publicării:
Stefan Stan, captură video YouTube
Descriere foto: Stefan Stan, captură video YouTube

Ștefan Stan a concurat la Eurovision în 2014, însă piesa sa nu s-a calificat în finală.

Ștefan Stan rupe tăcerea despre participarea la Eurovision, la 8 ani de la momentul în care a urcat pe scenă alături de TeddyK , o tânără aflată la început de carieră.  Artistul spune că regretă participarea și că nu ar mai repeta experiența. 


Ștefan Stan a devenit celebru în 2011, după ce a câștigat Vocea României. Timbrul puternic, prezența scenică și carisma, l-au propulsat pe artist în topurile muzicale, de unde i s-au deschis mai multe uși către succes. 


În 2014, artistul și-a încercat norocul și la Eurovision, unde a participat alături de tânăra TeddyK, o artistă novice, fără prea multă experiență pe scenă. Piesa lor nu a intrat în finală, iar artistul spune că nu ar mai repeta experiența și, mai mult, vine cu unele acuzații la adresa organizatorilor competiției. 


„Consider că a fost o greșeală participarea mea la Eurovision. Mie nu îmi place să cânt în duet, dacă artistul cu care cânt nu e profesionist. Fetița cu care am cântat (n.r.: TeddyK) nu avea pregătirea necesară. Pentru Eurovision e un public anume. N-aș mai merge. Se știu că se fac manevre.”, a declarat artistul pentru Fanatik.

 

Ștefan Stan, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Nu știe nimeni lucrul ăsta. Nu am spus niciodată asta”

Ștefan Stan a fost invitat în emisiunea  „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, unde a vorbit despre traumele din copilărie care i-au marcat viața. 

Artistul a avut o copilărie extrem de grea, din cauza caracterului violent al tatălui său. Acesta a povestit cum tatăl său îi bătea, atât pe el, cât și pe mama sa. Despre cea care i-a dat viață are numai cuvinte de laudă. Spune că era o femeie demnă, care a îndurat loviturile vieții cu capul sus. 

„Vorbim de bătăi, vorbim de dat afară din casă, vorbim de dormit prin poduri. Tatăl meu a spart-o cu bătaia. Și pe ea și pe mine. Nu știe nimeni lucrul ăsta. Nu am spus niciodată asta.
Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. A ținut foarte mult la demnitatea ei. Nu s-a prostituat. Nu a furat de la nimeni nimic. Muncește de la 17 ani cu carte de muncă”, a povestit Ștefan Stan în emisiunea „În Oglindă”.

Mai mult, artistul și-a amintit un episod traumatizant, când tatăl său cumpăra mâncare și mânca doar cu frații vitregi ai artistului, mama sa fiind în altă cameră. 


„Tata se oprea la o rotiserie din asta… erau niște rotiserii din astea de luai pui de acolo, pe Calea Victoriei. Lua un pui din ăla, eu eram mic. Se închideau (n.r.: cu frații lui) în bucătărie și mâncau, iar mama mea stătea în sufragerie. Cam asta a fost viața mamei mele”, a mai povestit artistul.

Ștefan Stan: Mama mea a murit de cancer

Mama artistului a avut un sfârșit tragic. A murit răpusă de cancer. Chiar și cu teribilul diagnostic, Ștefan Stan spune că nu și-a văzut niciodată mama plângând, „nici măcar în ziua când a murit”.

„Mama avea 20 de metastaze la cap. Mama mea a murit de cancer. S-a tras cu mitraliera în capul ei. Nu se mai putea face nimic. (...)Au fost niște evenimente care au declanșat lucrul ăsta. Au alimentat stresul, nervii și multe, multe altele. Am încercat să o salvez. Am încercat, Dumnezeu îmi e martor...”, a mai povestit acesta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel