Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva dezvăluie secretul unei relații longevive: Eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi

Data publicării:
Sursa foto: Lavinia Pîrva, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lavinia Pîrva, Instagram

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva sunt împreună de aproximativ 10 ani, iar cei doi se declară a fi mai fericiți ca niciodată.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează una dintre cele mai longevive relații din showbiz, fiind împreună de aproximativ 10 ani. Secretul care stă la baza înțelegerii dintre ei doi este faptul că aceștia s-au susținut, reciproc, atât în momentele grele, cât și în cele ușoare, dar mai este reprezentat și de comunicare și înțelegere, spune artistul.

"Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru.

Pe înţelegere reciprocă şi comunicare se mai bazează relația noastră, chiar dacă e greu de crezut că aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect într-un cuplu. Ideea e că trebuie să te străduieşti să funcţioneze. Când cuplurile se despart, cele două valori menţionate la începutul răspunsului meu pot fi principalul motiv. Şi cred că e important să fim amândoi pe aceeaşi frecvenţă. el", a declarat Ștefan Bănică, potrivit viva

"Eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi"

Lavinia Pîrva se declară a fi îndrăgostită de partenerul ei, ca în prima zi, chiar dacă anii numeroși și-au pus amprenta asupra relației.

"S-au schimbat multe lucruri, însă eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Sigur că ne-am maturizat în relaţie, au existat momente mai uşoare, dar şi mai dificile, peste care am trecut împreună. Dar cel mai mult cred că ne-a unit venirea pe lume a acestui spiriduș, aşa îmi vine să-i spun, pentru că asta îl caracterizează. Alexandru este cu totul deosebit şi de foarte multe ori mă uit şi mă întreb: „Doamne, cum am adus pe lume o asemenea minune?!. Pentru mine e copilul perfect, iar asta mă minunează.

Dacă ar fi să vorbesc despre copilul meu, ar fi nevoie să fie mama lângă mine, să mă oprească, pentru că nu am control, vorbesc continuu şi risc să plictisesc lumea din jurul meu. Dar toată lumea îşi vede copilul perfect, nu?  Relaţia noastră e construită pe încredere şi libertate. Eu merg pe premisa că nimeni nu poate pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deţine pe nimeni. Aşa că ne iubim necondiţionat." , a adăugat și Lavinia Pîrva.

"Eu mă aflu în cea mai intensă perioadă din viaţa mea"

"Eu mă aflu, cred, în cea mai intensă perioadă din viaţa mea, deoarece am ales să petrec zi de zi, clipă de clipă, alături de fiul meu, astfel încât am învăţat lucruri noi. Dar m-am descoperit pe mine şi altfel. Trăiesc un moment în care sunt mai fericită ca niciodată, dar asta implică şi foarte mult efort. Totodată, sunt bucuroasă că mi-am îndeplinit obiectivul de a fi alături de copilul meu exclusiv până cel puţin la vârsta lui de 3 ani, iar de acum încep, uşor-uşor, să-mi reiau activitatea profesională. Pentru un echilibru emoţional, şi nu numai, mi se pare un lucru esenţial ca mama să fie alături de copilul său în primii lui ani de viaţă, cu orice preţ.", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel