Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva ar putea deveni din nou părinți: Lucrurile sunt predestinate

Data publicării:
Sursa foto: Lavinia Pîrva, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lavinia Pîrva, Instagram

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au dezvăluit dacă își mai doresc încă un copil.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează un cuplu de aproximativ 10 ani și au împreună un băiețel de aproape 3 ani. Cuplul a fost întrebat recent, în cadrul unui interviu, despre posibilitatea de a avea încă un nou membru în familie. Dacă Lavinia Pîrva a avut un răspuns categoric și, anume, nu, Ștefan Bănică spune că lasă acest lucru pe mâna destinului.

"Am trei copii şi îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că toţi trei sunt mai mult decât mi-am închipuit. Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu. Ai impresia că tu decizi când vrei să devii părinte. E doar o senzaţie, mi se pare că lucrurile sunt predestinate. N-aş fi crezut niciodată că o să am un copil la 51 de ani, dar mă bucur enorm. Aşa că nu ştiu ce să răspund la întrebarea ta." , a spus Ștefan Bănică, potrivit viva.

Ce spun cei doi despre Alexandru

Atât Lavinia, cât și Ștefan Bănică au doar cuvinte de laudă, în ceea ce-l privește pe cel mic. Chiar dacă are abia 3 ani, cei doi spun că este un copil foarte isteț, care îi uimește pe zi ce trece.

"Alexandru are simţul umorului, e isteţ, face ghiduşii, îi place muzica, îi place să danseze. E greu de enumerat ce crede un tată despre copilul lui fără a fi subiectiv şi fără a exagera, ceea ce eu încerc să nu fac. Dar este un copil cu foarte mult farmec.", a declarat Ștefan Bănică. 

"Of, Doamne! Ne uimeşte în fiecare zi. Cred că o să rămân cu o față uimită mult timp de acum încolo. Am rămas blocată acolo, asta pentru că Alexandru în fiecare zi evoluează într-un mod accelerat şi surprinzător. Este un copil plin de energie şi cu un farmec aparte, lucru pe care mi l-am dorit încă de când era în burtică. Merge la grădiniţă de câteva luni şi îi place foarte mult să fie înconjurat de copii.", a spus și Lavinia Pîrva.

De ce nu își expune Lavinia Pîrva copilul pe rețelele de socializare

"Nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi.

Am primit propuneri care să-l implice şi pe Alexandru şi am acceptat doar în contextul în care într-adevăr mi-a plăcut produsul respectiv, am verificat că e un produs bun pentru mine, pentru copilul meu şi, implicit, l-am recomandat mai departe celor care mă urmăresc.", a mai spus partenera lui Ștefan Bănică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel