Ștefan Bănică Jr, fotografie inedită alături de fiica sa, Violeta: „O fetiță dulce, fata mea” / FOTO

Data publicării:
Ștefan Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Ștefan Bănică, sursa instagram

Ștefan Bănică Jr și-a surprins fanii după ce a publicat o fotografie alături de fiica lui, Violeta.

Ștefan Bănică jr a fost foarte discret de-a lungul anilor când a venit vorba despre copiii lui. Băiatul a crescut mult, la fel și fiica pe care o are din căsnicia cu Andreea Marin. Dincolo de viața de scenă, Ștefan Bănică jr mereu s-a preocupat de bunăstarea moștenitorilor lui.

Recent, Ștefan Bănică Jr, în vârstă de 53 de ani, le-a mărturisit fanilor că sâmbătă a avut concert, iar alături de el a fost una dintre cele mai importante persoane din viața lui. Este vorba chiar de Violeta, fiica artistului pe care o are împreună cu Andreea Marin.

„Ieri, în Herăstrău la spectacolul «La Pulce», am avut în sală «o fetiță dulce»! Fata mea!”, a scris artistul în dretul fotografiei cu fiica sa, Violeta.

 

 

 

Andreea Marin, vacanță alături de fiica și iubitul ei

 

Andreea Marin s-a relaxat într-o vacanță de vis în insula Capri, alături de iubitul Adrian și de fiica Violeta. Este pentru prima oară când pleacă în această formulă într-o vacanță, dar potrivit imaginilor, cei trei s-au distrat de minune.  Violeta a fost în vacanță și alături de tatăl ei, Ștefan Bănică, de soția acestuia, Lavinia Pârva, dar și alături de cei doi frați, Radu Ștefan și micuțul Alexandru. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel