Ștefan Bănică Jr, fotografie inedită alături de fiica sa, Violeta: „O fetiță dulce, fata mea” / FOTO

Ștefan Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Ștefan Bănică, sursa instagram

Ștefan Bănică Jr și-a surprins fanii după ce a publicat o fotografie alături de fiica lui, Violeta.

Ștefan Bănică jr a fost foarte discret de-a lungul anilor când a venit vorba despre copiii lui. Băiatul a crescut mult, la fel și fiica pe care o are din căsnicia cu Andreea Marin. Dincolo de viața de scenă, Ștefan Bănică jr mereu s-a preocupat de bunăstarea moștenitorilor lui.

Recent, Ștefan Bănică Jr, în vârstă de 53 de ani, le-a mărturisit fanilor că sâmbătă a avut concert, iar alături de el a fost una dintre cele mai importante persoane din viața lui. Este vorba chiar de Violeta, fiica artistului pe care o are împreună cu Andreea Marin.

„Ieri, în Herăstrău la spectacolul «La Pulce», am avut în sală «o fetiță dulce»! Fata mea!”, a scris artistul în dretul fotografiei cu fiica sa, Violeta.

 

 

 

Andreea Marin, vacanță alături de fiica și iubitul ei

 

Andreea Marin s-a relaxat într-o vacanță de vis în insula Capri, alături de iubitul Adrian și de fiica Violeta. Este pentru prima oară când pleacă în această formulă într-o vacanță, dar potrivit imaginilor, cei trei s-au distrat de minune.  Violeta a fost în vacanță și alături de tatăl ei, Ștefan Bănică, de soția acestuia, Lavinia Pârva, dar și alături de cei doi frați, Radu Ștefan și micuțul Alexandru. 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 aug, 10:08 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play