Ștefan Bănică Jr, adevărul despre relațiile amoroase cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: „Au avut de suferit”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin și Stefan Banica, colaj, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Stefan Banica, colaj, sursa foto Instagram

Ștefan Bănică Jr a dezvăluit motivul pentru care relațiile cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu au funcționat. 

Ștefan Bănică Jr este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. De-a lungul timpului, viața lui amoroasă a fost în atenția tuturor, chiar dacă el nu și-a dorit acest lucru. Mariajele cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost cele mai intens mediatizate. Din anul 1997 până în 1999, Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu, iar din 2006 până în 2013, cu Andreea Marin. 


Ștefan Bănică Jr are și o fată superbă împreună cu Andreea Marin, pe Violeta care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la ambii părinți. Artistul mai are un fiu, pe Radu Ștefan, dintr-o relație anterioară. În prezent, Ștefan Bănică Jr se iubește cu frumoasa Lavinia Pîrva, care i-a dăruint un fiu, pe Alexandru. 


Ce spune Ștefan Bănică Jr despre relațiile cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Care ar fi motivul pentru care au ajuns la divorț. 


„Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă.


Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora”, a spus Ștefan Bănică în podcastul lui Mihai Morar. 


Ce spune Ştefan Bănică despre relaţia cu fiul său cel mic


Clebrul artist a vorbit și despre relația pe care o are fiul său, Alexandru. Ștefan Bănică a mărturisit că se bucură cât de mult poate de momentele pe care le petrece cu mezinul familiei.


„Am învățat că dacă e să cazi într-o depresie, nu te ajută la nimic. Trebuie să existe o parte plină a paharului. Care-i aia? La mine a fost faptul că am stat cu cel mic, cu Alexandru, timp pe care cu ceilalți doi, cu Violeta și cu Ștefan, n-aveam cum. Mă-ntrebam, când aș fi stat eu, cine-mi dă înapoi anii pe care nu i-am petrecut cum aș fi vrut… Ștefan are 20 de ani, Violeta are 14 ani. Cu ăsta mic am stat doi ani și jumătate și este cel mai mare câștig. Dacă n-ar fi venit pandemia asta n-aș fi atât de bogat pe cât m-a îmbogățit acest copil: să ne jucăm, să cântăm împreună, să mergem să ne plimbăm, să vorbim în mașină. Am pierdut niște concerte, am pierdut niște spectacole, niște bani, dar dacă m-ai pune să dau timpul înapoi, nu cred că aș face nicio schimbare din ultimii ăștia doi ani”, a povestit Ștefan Bănică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel