Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit secretele care-l ajută să-și mențină forma fizică. Ce alimente consumă zilnic

Data publicării:
Ștefan Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Ștefan Bănică, sursa instagram

Ștefan Bănică Jr. le-a dezvăluit fanilor cum se menține în formă la vârsta de 52 de ani.

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Celebrul artist este invidiat de toți bărbații și nu este de mirare având în vedere că are succes pe toate planurile.

Pe lângă cariera de succes, la 52 de ani, Ștefan Bănică Jr. se poate lăuda și cu un fizic de invidiat. Însă pentru acest lucru, artistul are mare grijă la alimentație și este foarte activ.

Într-un interviu oferit pentru OK! Magazine, Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit ce secret îl ajută să se mențină în formă.  Acesta a mărturisit că nu ține dietă, însă tot ceea ce face este să mănânce sănătos, natural, în ceea ce privește alimentația, dar și să facă sport, excluzând astfel regimurile drastice.

„Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea”, a spus Ștefan Bănică Jr. pentru OK! Magazine.

Mai mult decât atât, Ștefan Bănică Jr. a spus că se axează pe ideea de echilibru și asta îl și ajută să se întrețină. 

„Nu ştiu ce înseamnă pentru voi a o lăsa mai moale. Îţi dau un singur exemplu, replica tatălui meu, când i-a recomandat un doctor cardiolog (tatăl meu avea probleme cu inima) să o lase mai moale cu scena: „Dar dumneata, doctore, când operezi, poţi s-o laşi mai moale? Adică să nu te implici foarte tare, să o faci aşa... Sau operezi o dată pe an?“. Şi doctorul nu a ştiut ce să-i răspundă. Aşa e şi cu meseria mea. Sigur că trebuie să ai grijă, să te întreţii, pentru că, dacă nu eşti sănătos, nu ai cum să-ţi faci treaba. Cred că trebuie să existe un echilibru. De fapt, asta şi caut”, a continuat el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel