„Stări de vomă”. Oana Radu, noi probleme de sănătate. Artista s-a confesat fanilor

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Radu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Radu, instagram

Oana Radu se confruntă cu noi probleme de sănătate. Artista s-a confesat fanilor.

Oana Roman le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, ca trece printr-o perioadă mai delicată. Artista a povestit că nu se simte foarte bine, însă nu este singura care trece prin stări de rău. Colegii de trupă ai cântăreței au semnalat aceleași simptome ca și ea.

Oana Radu trece prin momente delicate din cauza problemelor de sănătate

Frumoasa blondină a mărturisit că de vineri seară a început să se simtă rău, să aibă stări de greață, amețeală și dureri de cap. Cu aceleași simtome s-au confruntat și colegii ei, iar artista sugerează că ar fi vorba de o toxinfecție alimentară.

„Eu și colegii mei ne-am simțit foarte rău astăzi. A fost o zi foarte grea pentru noi, încă de aseară - cel puțin eu. Am început să mă simt rău, stări de vomă, amețeli, ușoare dureri de cap. Cred că ceva nu ne-a priit bine. Am mâncat sau am băut ceva ce nu ne-a făcut bine și azi a fost o zi foarte grea”, le-a mărturisit Oana Radu fanilor ei, pe InstaStories.

Artista a ajuns la perfuzii

Oana Radu a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artista le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că a epuizat-o foarte mult programul încărcat pe care îl are, motiv pentru care a mers la medic pentru a se pune din nou pe picioare. 

Oana Radu, probleme de sănătate

Oana Radu are un program încărcat, care a epuizat-o. DIn acest motiv, artista a mers să își facă câteva perfuzii cu vitamine. De asemenea, blondina le-a mai mărturisit fanilor ei că a descoperit că are câteva probleme de sănătate, prezente de câțiva ani, însă nu este vorba de ceva grav.

„Mă simt absolut genial după vitaminele pe care le-am făcut, am făcut perfuzii. Vocea mea era extrem de doborâtă, motivul pentru care se întâmpla asta este pentru că la anumite evenimente din cauza sonorizării proaste de multe ori simt nevoia să scot casca și simt nevoia să țip, lucru care este total greșit, ceea ce mă termină, mă paralizează și cântatul ăsta zilnic.

Am și câte două evenimente pe zi, nu mă plâng, iubesc ceea ce fac și sunt extrem de recunoscătoare și chiar atunci când mi-e cel mai greu nu fac decât să mulțumesc pentru toate lucrurile pe care le trăiesc. Eu sunt sub tratament. Am descoperit o problemă pe care o aveam de 7-8 ani, nu e o chestie gravă, dar e o chestie supărătoare, voi merge acum pe 20 la Paris.”, a declarat Oana Radu pe rețelele de socializare.

Citește și: „Am vrut să mor!” Vica Blochina, dezvăluiri cutremurătoare. Vedeta a fost la un pas de tragedie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel