Star al "Generației de Aur", condamnat la închisoare

Data actualizării: | Data publicării:

Un fost component al ”Generației de Aur” a fost prins băut la volan, în iulie 2023 și nu a dorit să facă testele biologice.

 

Prin urmare, i s-a deschis dosar penal. Acum a primit condamnarea de la Judecătoria Sectorului 4 al Capitalei. Este vorba despre Adrian Ilie, cunoscutul atacant al ”Generației de Aur”, poreclit ”Cobra”.

Pedeapsa pe care a primit-o Adrian Ilie este 8 luni de închisoare cu suspendare. Fostul fotbalist nu va ajunge după gratii, dar va fi sub un termen de supraveghere timp de doi ani, timp în care va trebui să respecte anumite reguli.

Astfel, dacă decizia va rămâne și după apelul pe care are dreptul să îl facă în termen de 10 zile, Adrian Ilie trebuie să fie foarte atent la următoarele măsuri stricte:

Să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Braşov, la datele fixate de acesta; Să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa; Să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței şi orice deplasare ce depășește cinci zile, dar și întoarcerea; Să comunice schimbarea locului de muncă; Să comunice informaţii și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.

De asemenea, magistrații i-au atras atenția lui Adrian Ilie privind consecințele de care va avea parte dacă nu va respecta măsurile de supraveghere, precum și obligațiile care i s-au dat. Fostul atacant a mai fost atenționat de faptul că nu trebuie să comită nicio nouă infracțiune în cursul termenului de supraveghere de 2 ani.

Totodată, a mai fost obligat să plătească statului suma de 1.500 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată, notează Cancan.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel