Spune-mi în ce a zi a săptămânii te-ai născut ca să-ți spun cine ești!

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, Liane Metzler
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, Liane Metzler

Şapte corpuri cerești vizibile au fost desemnate din vechi timpuri ca reprezentante ale zilelor săptămânii, respectiv: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn. Strămoșii noștri antici au numit cele șapte zile ale săptămânii după aceste planete, astfel încât fiecare zi a săptămânii are un sens special. 

Există semnificaţie pentru orice în astrologie, fiecare zi din an fiind marcată de evenimente astrologice care ne influenţează. Şi aşa cum ziua naşterii şi harta natală reprezintă o amprentă foarte importantă în vieţile noastre, la fel de importantă este şi ziua din săptămână în care ne-am născut, fiecare fiind reprezentată de un corp ceresc care guvernează aspecte ale personalităţii noastre.

Află ce spune despre tine ziua în care te-ai născut:

Luni: Ziua Lunii

Luna este o entitate maternă înrădăcinată în devotamentul față de bunătate și familie. În acest sens, oamenii născuți luni sunt materni, sensibili, adaptabili și amabili. Este posibil să-și ia timp să ia decizii, să-și dezvăluie adevărul (și pe al altora) în moduri misterioase și să fie în mod natural intuitiv. Bebelușii de luni sunt și atrăgători fizic.

Conduși de lună, bebelușii născuţi în zilele de luni sunt oameni sensibili, plini de viaţă, intuitivi, emoționali și romantici. Așa cum luna creează schimbări pe Pământ, un copil al lunii este foarte predispus la schimbări de dispoziție. Mareele oceanelor și multe dintre ciclurile vieții noastre sunt influenţate de Lună astfel, acest corp ceresc este cheia pentru viaţa de acasă, genetică și viața de familie, așa că un copil născut în această zi va primi mari satisfacții în acest sens. Le place să fie acasă, preferă un sentiment de securitate și consecvență și au o înțelegere intuitivă de a-și croi propriul drum în lume.

Marți: Ziua lui Marte

Planeta conducătoare a lui Marte simbolizează un spirit de luptă, o dorință de independență și o obsesie pentru a câștiga. Această planetă masculină de acțiune aduce intensitate oriunde merge. Copiii născuți marți au personalități puternice și sunt adevărați luptători, luptând fie pentru succes, iubire sau orice altceva şi nu renunță cu ușurință. Copilul de marți este activ, entuziast, energic, curajos, curajos, nerăbdător, uneori prea aprins și distructiv și are o mare dorință de realizat.

În mitologia greacă și romană, Marte (sau Ares) este zeul războiului, astfel încât oamenii născuți marți vin cu un spirit de foc, de luptă. Acești oameni sunt curajoși, nerăbdători, energici, activi și determinați să reușească, uneori din greșeală. Bebelușii de marți au o „energie care se simte mai degrabă ca o împingere decât o tragere” și se pot simți „ca și când ar avea un destin mai mare de îndeplinit”. 

Miercuri: Ziua lui Mercur

Mercur este zeul finanțelor, al călătoriilor și al comunicării - s-ar putea să vă amintiți omologul său grec, Hermes. Copiii de miercuri sunt foarte comunicativi. Sunt, de asemenea, versatili și puțin neglijenți. Sunt, de asemenea, capabili de multe căutări și vor căuta mai multe opțiuni până când vor ateriza pe cea care li se potrivește cel mai bine. Aceste eforturi se pot simți mai degrabă ca mai multe eșecuri decât mai multe experimente pentru a obține un rezultat mai mare. Potrivit rimei, sunt și ele foarte melancolici.

Putem spune multe despre Mercur, de la faptul că se mişcă atât de repede în jurul Soarelui încât pare să se miște înapoi. Cele trei perioade anuale ale lui Mercur retrograd ne permit tuturor să ne revizuim realizările și să aruncăm suficient haos în planurile noastre, încât cei conduși de Mercur să învețe să fie cei mai buni pe improvizaţie. Copiii născuţi în această zi vor moșteni calitățile neliniștite și întrebătoare asociate acestei planete. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel