Sprâncenele au făcut-o celebră. Cum arată femeia care nu s-a pensat niciodată

Data publicării:

Sophia Hadjipanteli este un model din Cipru și a ajuns faimoasă datorită sprâncenelor pe care nu le-a pensat niciodată.

Sophia Hadjipanteli are 21 de ani si nu și-a pensat niciodată sprâncenele. Prin acest lucru, tânăra a încearcat să transmita un mesaj tuturor femeilor care nu se simt bine în pielea lor. “Sunt foarte mulți oameni de peste tot din lume care îmi scriu că sunt dezgustatoare. Ce este dezgustator la a avea păr pe față sau oriunde altundeva pe corp? Așa am fost noi “educați” să credem, dar este ceva normal” a spus aceasta.

Sophia stie că look-ul ei este diferit, dar încearcă să îl transforme în avantajul ei. Astfel nu doar că nu se pensează, dar , și-a vopsit sprâncele cu negru ca să le scoată și mai bine în evidență. Acum ea participă la diverse campanii publicitare și primește destul de multe produse de make-up de la diverse companii :“Îmi place foarte mult să mă machiez, și se vede asta și în pozele mele. Ador să-mi schimb look-ul mereu cu ceva colorat”, a mai adăugat ea.

Tânăra atrage toate privirile când merge pe stradă, pentru că de obicei se machiază strident tocmai pentru a-și scoate mai bine in evidență sprâncele.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel