Spike, dezvăluiri tulburătoare despre lupta cu depresia: „Au venit toate dintr-o dată și au făcut poc”

Data publicării:
Spike, foto Instagram
Descriere foto: Spike, foto Instagram

Spike vorbește despre depresie și despre perioada neagră din viața sa. 

Spike a suferit de depresie. Artistul dezvăluie cum s-a ridicat dintr-o perioadă neagră a vieții lui și cum a folosit durerea pentru a face artă. Depresia l-a inspirat să creeze albumul intitulat "Propaganda", care spune povestea acelor zile negre din viața sa.

Într-un interviu pentru WowBiz, artistul dezvăluie că ajunsese în depresie din cauza faptului că nu reușea să aibă succes în muzică. La toate astea s-au adăugat și problemele personale, care l-au dărâmat pe artist.

"Depresia pe care am avut-o a declanșat-o lipsa succesului de pe vremea aceea, vârsta care venea peste tine și faptul că te duceai în jos și multe întrebări pe care ți le pui la vârsta aia, ca În ce direcție o iau?. Nimic nu mergea, probleme de familie, au venit toate dintr-o dată și au făcut poc. De acolo, vezi, te ridici, te scuturi și mergi mai departe.

Doar că durează un pic. Cam așa funcționează. Mă gândesc că atâta timp cât ești o persoană creativă și ești artist, tot timpul o să ai momente de anxietate și de întrebări, altfel nu ai fi artist, ai fi cu totul fericit că îți merge bine în altă direcție. Asta cred, eu, nu vreau să supăr pe nimeni.", a declarat Spike pentru WOWbiz.ro.


Renunță la muzică de două ori pe an

Mai mult, artistul a găsit acum echilibrul în viața sa și spune că pauzele sunt un medicament pentru el. Deși iubește muzica, el dezvăluie că simte nevoia să se detașeze de viața artistică, de cel puțin două ori pe an. Mai ales după lansarea unui album, el spune că se retrage și încearcă să ducă o viață liniștită. 

"Eu renunț la muzică o dată sau de două ori pe an, când pur și simplu ne-am săturat. Mai ales acum, facem albumul și probabil o să ne oprim o perioadă, pentru că și excesul ăsta nu aduce nimic. Acum e mișto cu echipa, eu personal dacă ar fi să lucrez la albume constant, aș face asta o dată la trei ani de zile, ceea ce și fac. După aceea mă opresc și mă deconectez de tot de studio și de tot ce înseamnă muzică, pentru că altfel mă plafonez definitiv.", a mărturisit Spike pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel