''Spider-Man: No Way Home'', succes de casă la box-office-ul nord-american

Data publicării:
Spider-man- No way Home, captura foto Youtube/ Sony Pictures Entertainment
Descriere foto: Spider-man- No way Home, captura foto Youtube/ Sony Pictures Entertainment

''Spider-Man: No Way Home'', cel mai recent film din seria aventurilor omului-păianjen, a realizat cea de-a treia cea mai bună lansare din istorie în America de Nord, cu încasări de 253 de milioane de dolari în acest weekend.

Mult aşteptat de Hollywood şi de o industrie cinematografică afectată de pandemia de COVID-19, cel mai recent lungmetraj din saga ''Spider Man'' a fost depăşit doar de ''Avengers: Endgame'' (357 milioane de dolari) şi de ''Avengers: Infinity War'' (258 de milioane) în istoria celor mai bune lansări din Statele Unite şi Canada, conform Box Office Mojo. Este, de asemenea, cea mai bună lansare realizată vreodată de studiourile Sony, conform Deadline.


''Spider-Man: No Way Home'' este al treilea film în care popularul om-păianjen este interpretat de actorul britanic Tom Holland. Filmele anterioare, în care costumul roşu şi albastru a fost purtat de Tobey Maguire şi apoi de Andrew Garfield, s-au bucurat de asemenea de un mare succes de casă.

Povestea continuă de unde s-a oprit în ''Spider-Man: Far from Home'' (2019), în care identitatea reală a omului-păianjen (Peter Parker) este dezvăluită public de personajul negativ Mysterio. Liceanul încearcă cu disperare să revină la anonimat cu ajutorul unui alt personaj Marvel, Doctor Strange, interpretat de nu mai puţin popularul Benedict Cumberbatch, notează Agerpres. 

Celelalte producţii prezentate pe marele ecran în acest weekend au rămas mult în urmă la capitolul încasări.

Filmul de animaţie Disney ''Encanto'' a urcat o poziţie, de pe locul al treilea, acumulând aproximativ 6,5 milioane de dolari în acest weekend, pentru un total de 81,5 milioane de dolari de la lansarea sa, în urmă cu o lună.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel