''Spider-Man: No Way Home'' se menţine în fruntea box-office-ului nord-american cu încasări uriașe

Data actualizării: | Data publicării:
''Spider-Man: No Way Home'', captura foto YouTube
Descriere foto: ''Spider-Man: No Way Home'', captura foto YouTube

''Spider-Man: No Way Home'', cel mai recent capitol cinematografic al aventurilor omului-păianjen, se menţine în fruntea box-office-ului nord-american, după ce a acumulat alte 11 milioane de dolari din încasări în acest weekend.

Filmul, prima peliculă din era COVID-19 care obţine încasări de peste un miliard de dolari în America de Nord şi pe plan internaţional la scurt timp după lansare, şi-a păstrat astfel poziţia în box-office-ului nord-american în faţa filmului de groază ''Scream'', care l-a detronat pentru scurt timp în urmă cu două săptămâni.

La şapte săptămâni de la lansare, pelicula ''Spider-Man: No Way Home'' produsă de Sony continuă să aducă o rază de speranţă unei industrii cinematografice care se luptă să îşi revină după perioada dificilă cauzată de pandemie, cu încasări la nivel mondial de 1,69 miliarde de dolari, notează Agerpres. 

Noua versiune din saga ''Scream'', cea de-a cincea, produsă de Paramount Studios, a obţinut încasări de 7,4 milioane de dolari în cinematografele din SUA şi Canada de vineri până duminică, într-un weekend în care sălile nu au fost aglomerate.

Locul trei rămâne neschimbat, cu filmul de animaţie de la Universal Studios ''Sing 2'', care a acumulat încasări de 4,8 milioane în acest weekend.

O altă producţie de la Universal, drama romantică ''Redeeming Love'', continuă să ocupe locul al patrulea pentru a doua săptămână de la lansare, cu încasări de 1,9 milioane de dolari. Această parabolă pe tema păcatului şi a mântuirii, a cărei acţiune este plasată în California în timpul Goanei după aur, s-a bucurat de mai multă popularitate în rândul publicului, cu precădere în sudul conservator al Statelor Unite, decât în rândul criticilor.

''The King's Man'', un prequel al filmelor de spionaj ''Kingsman'', cu actorii Ralph Fiennes, Gemma Arterton şi Rhys Ifans în rolurile principale, şi-a păstrat locul al cincilea, cu încasări de 1,8 milioane de dolari în acest weekend.

Restul clasamentului top 10 este ocupat de următoarele producţii:

6. ''The 355'' (1,4 milioane de dolari)

7. ''American Underdog'' (1,2 milioane de dolari)

8. ''Ghostbusters: Afterlife" (0,8 milioane de dolari)

9. ''Licorice Pizza'' (0,7 milioane de dolari)

10 - ''West Side Story''Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel