''Spider-Man: No Way Home'', în continuare în fruntea box-office-ului nord-american

Data publicării:
''Spider-Man: No Way Home'', captura foto YouTube
Descriere foto: ''Spider-Man: No Way Home'', captura foto YouTube

''Spider-Man: No Way Home'', cel mai recent capitol cinematografic al aventurilor omului-păianjen, se menţine ferm pe prima poziţie a box-office-ului nord-american, cu încasări de 33 de milioane de dolari în acest weekend.

''Spider-Man'', prima peliculă din era COVID-19 care obţine încasări de peste un miliard de dolari în America de Nord şi pe plan internaţional la scurt timp după lansare, aduce o rază de speranţă unei industrii cinematografice care se luptă să îşi revină după perioada dificilă cauzată de pandemie.

Supereroul este interpretat de actorul britanic Tom Holland. Filmele precedente din franciză, în care costumul roşu şi albastru a fost purtat de Tobey Maguire şi apoi de Andrew Garfield, au înregistrat la rândul lor succes la box office.

Filmul de animaţie ''Sing 2'' se menţine pe cea de-a doua poziţie cu încasări de aproape 12 milioane de dolari de vineri până duminică în cinematografele americane şi canadiene.

 

Spioanele din ''The 355'', interpretate de actriţele Jessica Chastain, Penelope Cruz, Diane Kruger, Lupita Nyong'o şi Fan Bing-Bing, au cucerit cea de-a treia treaptă a podiumului, cu încasări de 4,8 milioane de dolari în primul weekend de la lansare.

 

''The King's Man'', un film tot despre servicii secrete, prequel al filmelor de spionaj ''Kingsman'', cu actorii Ralph Fiennes, Gemma Arterton şi Rhys Ifans în distribuţie, ocupă cel de-al patrulea loc în box-office, cu încasări de aproape 3,3 milioane de dolari.

 

Pe cea de-a cincea poziţie se află ''American Underdog'', cu încasări de peste 2,4 milioane de dolari, o peliculă inspirată din memoriile lui Kurt Warner, un tânăr care a ajuns de la angajat într-o băcănie la statutul de vedetă a fotbalului american, notează Agerpres. 

 

Restul clasamentului top 10 este ocupat de următoarele producţii:

6. ''The Matrix Resurrections'' (1,9 milioane de dolari)

7. ''West Side Story'' (1,4 milioane de dolari)

8. ''Ghostbusters: Afterlife'' (1,1 milioane de dolari)

9. ''Licorice Pizza'' (1 milion de dolari)

10. ''House of Gucci'' (632.000 de dolari). Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel