Spectacolul ROMANIAN PSYCHO, prezent la Festivalul Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei” Brașov 2024

Data publicării:
Teatrul Național Mihai Eminescu Timișoara
Descriere foto: Teatrul Național Mihai Eminescu Timișoara

Teatrul Național din Timișoara a fost invitat să participe cu spectacolul ROMANIAN PSYCHO la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei” Brașov. Spectacolul Teatrului Național din Timișoara va fi prezentat pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu” duminică, 7 iulie 2024.

Teatrul Național din Timișoara a fost invitat să participe cu spectacolul ROMANIAN PSYCHO la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei” Brașov. Spectacolul poate fi vizionat pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu” duminică, 7 iulie 2024, de la ora 19.

Spectacolul ROMANIAN PSYCHO este scris, regizat și interpretat de Florin Piersic jr, scenografia fiind semnată de Tudor Prodan. Actorul a luat ca punct de plecare noua realitate a ședințelor de terapie on-line, aducând pe scenă o lume pe cât de apropiată, pe atât de surprinzătoare.

Dincolo de hohotul de râs, spectacolul ROMANIAN PSYCHO deschide o temă de reflecție profundă despre o realitate simptomatică. Totodată, spectacolul este o mostră de virtuozitate care, într-un pseudo-dialog și a unui fals spațiu de siguranță, ne pune față în față cu nevrozele, cu locurile comune, cu ridicolul și, fără îndoială, cu latura comică, satirică a unei societăți din care, în fond, face parte fiecare spectator.

Festivalul Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei” este conceput ca principală sărbătoare estivală a Brașovului, fiind organizat în formula de festival – concurs. Spectacolul ROMANIAN PSYCHO închide acest prestigios eveniment, fiind invitat în afara competiției, ca spectacol de gală. 

Biletele pot fi achiziționate on-line pe site-ul www.biletebrasov.ro sau fizic, de la Agenția de bilete a Teatrului „Sică Alexandrescu” din Brașov.

2. Teatrul Na... (09romanian-psycho-florin-piersic-jr_02804400.jpg)

 

3. Teatrul Na... (08romanian-psycho-florin-piersic-jr_01579000.jpg)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel