Spectacolul lui Florin Piersic, întrerupt de un bețiv. Cum a reacționat marele actor: „Îmi ceri bani? Tu să-mi dai mie”/ VIDEO

Data publicării:
Sursa foto: Florin Piersic, spectacol, captură TIKTOK, colaj Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Florin Piersic, spectacol, captură TIKTOK, colaj Spectacola

Florin Piersic a avut o reacție neașteptată, după ce spectacolul i-a fost întrerupt de către un bețiv. 

Florin Piersic a avut parte de o situație neașteptată, chiar în timpul unui spectacol. În timp ce își făcea numărul artistic, marele actor a fost întrerupt de către un bețiv. Mai exact bărbatul și-a pus șapca mai aproape de Florin Piersic și i-a cerut bani. 

Spectacolul lui Florin Piersic, întrerupt de un bețiv

Fără să stea pe gânduri, marele actor a reacționat imediat și l-a luat la bani mărunți pe bărbatul care l-a întrerupt. Mai mult decât atât, Florin Piersic i-a transmis bărbatului că el este cel care trebuie să îi de-a lui bani, nu invers. Întregul eveniment a fost filmat de către unul din spectatori și postat ulterior, pe rețelele de socializare.

„Îți pui șacpa acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al d***u de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici? Bravo domnule, îmi place de ăsta. Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicovicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, a reacționat marele actor. 

Fanii l-au pus la punct de Florin Piersic, după ce l-a jignit pe bărbat

Fanii s-au arătat deranjați de atitudinea marelui actor și l-au pus la punct pentru faptul că l-a jignit pe bărbatul care a îndrăznit să-l întrerupă. 

„Totuși, nu înțeleg de unde dreptul de a jigni? Și de ce asemenea vocabular:„/ „Marele actor, dar foarte arogant, plin de bani și face mișto de mulți oameni care nu au același statut social ca și el”/ „Nu ai niciun drept să jignești acel om, e om ca și tine.  Dacă tu ești artist, nu înseamnă că el este un om de rahat. E om și el” , au fost câteva dintre comentariile fanilor. 

@florinpiersicoficial #fyp #fypage #florinpiersic #fouryou #viral ♬ sunet original - Florin Piersic

Ce pensie are Florin Piersic 

Florin Piersic este unul dintre cei mai apreciați și longevivi actori atât din România, cât și de peste hotare și savurează din plin fiecare clipă a vieții, așa cum își îndeamnă de fiecare dată și spectatorii. Actorul, ajuns la vârsta de 85 de ani nu a renunțat nici acum la spectacole, chiar și în contextul pandemiei de coronavirus.

Recent s-a aflat și ce pensie are celebrul actor. Potrivit fanatik.ro, după o carieră de peste 65 de ani pe scena teatrului și a filmului, Florin Piersic încasează o pensie de doar 2000 de lei. La aceasta sumă se adaugă o indemnizație lunară de la Uniunea Teatrală din România, în valoare de de 2700 de lei.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel