Spectacolul ''Hoţii'' în regia lui Cristi Juncu, premieră online a Teatrului Naţional Târgu Mureş. Când va avea loc

Data publicării:
Teatru, foto Gwen O, pixaby
Descriere foto: Teatru, foto Gwen O, pixaby

Spectacolul "Hoţii" de Conor McPherson, în regia lui Cristi Juncu, va fi prezentat de Teatrul Naţional Târgu Mureş - Compania "Liviu Rebreanu”

Spectacolul "Hoţii" de Conor McPherson, în regia lui Cristi Juncu, va fi prezentat de Teatrul Naţional Târgu Mureş - Compania "Liviu Rebreanu" în premieră online, vineri, de la ora 19:00.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, AGERPRES, din distribuţie fac parte Marius Turdeanu - nominalizat de trei ori la Premiul UNITER pentru Cel mai bun actor, Theo Marton şi Cristian Iorga.

"Când grijile financiare apasă existenţa fraţilor Frank şi Joe, o sumă consistentă de bani pare a fi salvarea. Pe termen scurt, ideea funcţionează, însă problemele în familie, o educaţie precară, deriva existenţială şi o mamă plecată prematur dintre cei vii nu se pot remedia atât de simplu. E nevoie de ceva în plus. Iar ajutorul oferit de Ray, un tânăr profesor afemeiat, beţiv şi imoral, e bine-venit, dar şi acesta are proprii săi demoni de învins. Poate fi prietenia răspunsul la toate acestea? Dar prietenia adevărată există, de fapt?", se arată în prezentarea spectacolului, potrivit Agerpres.

Regia artistică, traducerea şi scenografia sunt realizate de Cristi Juncu, iar regia tehnică este asigurată de Teodora Crăciun.

Biletele, cu preţul de 19 lei, se pot achiziţiona de pe site-ul eventim.ro, pe link-ul https://www.eventim.ro/ro/bilete/hotii-online-teatrul-national-targu-mures-559387/event.html.

Fiecare bilet va avea inscripţionat un cod de acces la eveniment. Cu o oră înainte de premieră, spectatorii vor primi un email cu link-ul de acces şi codul de acces. AGERPRES



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel