Spectacol emoționant în memoria lui Petrică Mâțu Stoian. Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi pe scenă

Data publicării:
Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Constantin Enceanu și alți mari interpreți de muzică populară i-au adus un omagiu lui Petrică Mâțu Stoian și au organizat un spectacol în memoria lui. 

Nume mari din lumea folclorului românesc i-au adus un omagiu lui Petrică Mâțu Stoian și au organizat un spectacol plin de emoție în memoria regretatului artist. 


Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a adus multă durere în sufletele oamenilor care l-au cunoscut sau care i-au îndrăgit muzica. 


Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic. Vestea morții îndrăgitului interpret de muzică populară a venit ca un trăsnet peste cei care l-au cunoscut pe artist. Printre cei mai afectați se numără și Constantin Enceanu. Pe cei doi i-a legat o prietenie aparte, motiv pentru care artistul nu se poate obișnui cu ideea că nu o să-și mai vadă niciodată cel mai bun prieten. Constantin Enceanu și mulți alți artiști, precum Mariana Ionescu, Steliana Sima și Valentina Sanfira, au organizat un spectacol emoționant în memoria marelui cântăreț.


„Cred că a fost cel mai greu moment din viața noastră ca artiști. Nu credeam că o să trăim astfel de momente pe scenă. Din nefericire, iată că vorbim la trecut de Petrică, de bunul nostru prieten, al nostru, al tuturor, dar sunt convins că de acolo de Sus, din colțul sălii, ne urmărește și se bucură că îi pomenim numele de fiecare dată. Petrică, Dumnezeu să te aibă în pază”, a spus Constantin Enceanu, în lacrimi, pe scenă, potrivit wowbiz.ro.


Valentin Safira i-a adus și el un ultim omagiu lui Petrică Mâțu Stoian cu câteva versuri dintr-o melodie dedicată regretatului artist. 


„Anii în loc să se oprească, să nu mă îmbătrânească/

Aș fi om plin de noroc, de-aș oprii viața în loc

Anii în loc să se oprească, să nu mă îmbătrânească

Dar trec anii câte unul și văd că-mi scurtează drumul

Ce-a trecut, trecut rămâne, Tinerețea nu mai vine/

Îmi trec anii câte unul și văd că-mi scurtează drumul…

Ce-a trecut, trecut rămâne/

Dar Petre al nostru, Petre al nostru nu mai vine”, au fost versurile cântate de Valentin Sanfira.

 

Maria Dragomiru, durere profundă după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

 

„Să ne aducem aminte cu bucurie de dragul nostru prieten și frate, Petrică Mîțu Stoian. Un mare artist, un mare interpret, care a plecat chiar acum, aproape de nașterea Domnului acolo Sus. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar noi să ne bucurăm de viață și de cei dragi”, a spus și Maria Dragomiroiu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel