Speak și Ștefania, momente de panică în New York. Ce au pățit cei doi în vacanță: "Simțeam că mă sufoc, că mor"/ VIDEO

Data publicării:
Speak și Ștefania, sursa instagram
Descriere foto: Speak și Ștefania, sursa instagram

Speak și Ștefania au trecut prin momente de groază în vacanța din New York. Artistul le-a povestit totul fanilor.

Speak și Ștefania au plecat într-o binemeritată vacanță, în New York. Deși trebuia ca totul să fie perfect și relaxant, cei doi au avut parte de o experiență îngrozitoare. Aceștia au întâmpinat o problemă atunci când au vizitat Muzeul Înghețatei din New York.

.”Iadul pe pământ fiind la Muzeul Înghețatei. Ceva… totul roz, extraordinary. Și în grupul nostrum erau 20 de copii turbați, băi turbați! N-am vrut să stăm cu ei. Am plecat de lângă grup ca să vedem și noi locurile alea mai bine. Băi băiatule, când noi ieșeam dintr-o camera și intrau copiii ăia… când începeau să urle…băi zbierau, urlau, n-am văzut în viața mea așa ceva.

Îți dai seama că ne-au prins din urmă acei copii. Simțeam că mă sufoc, că mor, nu știam pe unde să sar, pe geam, pe… Nu pot. N-am nimic cu copiii, dar… băi, turbați… n-am văzut în viața mea așa ceva. Radul pe pământ, roz fiind, nu roșu. Șoarecul avea o presiune.”, a povestit Speak pe InstaStory.

 

Și asta nu a fost tot! Vremea din New York nu a fost deloc cum se așteptau cei doi. Speak și Ștefania au avut parte de inundații. Artistul le-a arătat și fanilor câteva imagini șocante cu prăpădul lăsat după ploaia torențială.

„Tocmai am aflat că mâine dimineață vine mare furtună și astăzi o să plouă foarte tare. Super. Stăm frumos în casă și aia e. Ne uităm la filme sau ceva”, a spus Speak la InstaStory, ieri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel