Speak, îngenuncheat de durere. Bunicul artistului s-a stins din viață din cauza coronavirusului: ”A fost prea târziu”

Data actualizării: | Data publicării:
Speak și bunicul său, sursa instagram
Descriere foto: Speak și bunicul său, sursa instagram

Speak trece prin momente dureroase, după e bunicul său a fost răpus de virusul ucigaș din China.

Doli în familia lui Speak. Singurul bunic pe care artistul îl mai avea în viață s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu coronavirusul. Cântărețul, devastat de durere, a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de bunicul său.

Speak le-a mărturisit fanilor că bătrânul a refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19. Totodată, acesta a precizat că după ce a ieșit pozitiv cu COVID-19, bărbatul a început să se simtă din ce în ce mai rău.

”Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut sa se vaccineze pentru ca nu a crezut în virus, pentru a asa a văzut el la unu sau altul pe la TV. Nu acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la inceput. Pentru ca nu credea în virus”, a spus Speak.

 

De asemenea, artistul a povestit că bunicul său a început să creadă în virusul ucigaș abia când a început să se simtă foarte rău, iar plămânii nu îi mai funcționau la capacitatea maximă. Acesta a acceptat ajutorul medicilor, însă a fost mult prea târziu.

A început sa creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat ca nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul exista, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. Te iubesc bunicule! 
P.S.: Daca sanatatea le permite, vaccinati-va parintii si bunicii pentru ca ei sunt cei mai vulnerabili!”, a mai spus Speak pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel