Speak, despre prima întâlnire cu tatăl Ștefaniei: "M-a scos afară și a inserat câteva întrebări"

Data publicării:
Speak și Ștefania, sursa instagram
Descriere foto: Speak și Ștefania, sursa instagram

Speak a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu tatăl Ștefaniei. Artistul a fost copleșit de emoții.

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc de mai bine de patru ani. Cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune și sunt de nedespărțit, iar acest lucru s-a putut observa cu ușurință și în cadrul emisiunii Asia Express, acolo unde artistul și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Toată lumea s-a bucurat pentru acest pas important făcut în relația lor, inclusiv părinții celor doi îndrăgostiți.

Speak, despre prima întâlnire cu părinții Ștefaniei!

Speak a dezvăluit cum a decurs întâlnirea cu tatăl Ștefaniei. Acesta a spus că emoțiile l-au cuprins instant și că tatăl iubitei l-a scos afară, acolo unde i-a adresat mai multe întrebări pentru a afla care îi sunt intențiile.

„Nu mai știu după cât timp, exact, i-am cunoscut părinții Ștefaniei. Oricum, nu a trecut multă vreme de când noi am format un cuplu și ne-am dus împreună la Galați, la ai ei.

Recunosc, aveam emoții, tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să facem grătarul amândoi. După ceva timp, mi-a spus că el, în discuțiile pe care le-am avut atunci, a inserat câteva întrebări care să-l facă să-și dea seama cum sunt și dacă e totul bine. (zâmbește) Cât despre părinții mei, cum este și normal, ei iubesc tot ce iubesc și eu!”, a declarat Speak pentru Viva.ro.

Cât despre Ștefania și părinții lui Speak, artista s-a declarat extrem iubită și îndrăgită de ei și a mărturisit că au primit-o cu brațele deschise în familia lor.

„Părinții lui Ștefan sunt niște oameni foarte calzi, cu care m-am înțeles minunat din prima secundă. I-am simțit foarte aproape de sufletul meu de la prima întâlnire”, a declarat Ștefania pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel