Speak, de NERECUNOSCUT. Artistul și-a ȘOCAT fanii cu noul look

Data actualizării: | Data publicării:
Speak, sursa instagram
Descriere foto: Speak, sursa instagram

Speak și-a șocat fanii cu noul look. Nu o să-ți vină să crezi ce schimbare radicală și-a făcut artistul.

Nu este un secret pentru nimeni că Speak este adeptul schimbărilor. Recent, artistul și-a șocat la propriu fanii cu ultima sa apariție. Acesta a făcut o "nebunie ", în urma căreia a ajuns să semene izbitor cu Mihai Bendeac.

Aflat pe platoul de filmări al emisiunii „Chefi la Cuțite”, Speak într-un moment de pauză a vrut să le facă o surpriză fanilor, astfel că a postat o fotografie cu el chel. Acesta a folosit un filtru care l-a făcut să pară că s-a tuns la chelie, artistul remarcând asemănarea izbitoare dintre el și Mihai Bendeac.

Fanii au recționat imediat la vederea fotografiei cu Speak chel, această schimbare părând reală, la prima vedere.

"Bendeac , tu ești?" / "Nu îți stă rău" / "No ce-ai făcut Speak ,dar ai vreme și pentru freza asta ....la batrânețe, nu amu" / "Ești foarte amuzant"/  "Te iubim și așa " , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

Nici iubita lui Speak, Ștefania, nu s-a putut abține, astfel că s-a amuzat de noul look al artistului: „Phahahahhahahaaaaaa”, i-a transmis Ștefania lui Speak pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel