Speak a stat de vorbă cu Chris Martin. Ce i-a transmis marele artist după incidentul cu Babasha: „Niciodată, nicăieri nu a pățit așa ceva!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Iamspeak/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Iamspeak/Instagram

La concertul controversatei trupe Coldplay, a participat și Speak. Artistul a fost impresionat de prestația formației și a făcut câteva mărturisiri, inclusiv faptul că a avut onoarea să discute cu Chris Martin.

Speak a fost invitat de managerul trupei Coldplay la un after-party exclusiv, alături de alți artiști români, după concertul susținut joi, 13 iunie. La acest eveniment special, solistul Chris Martin a fost prezent, oferindu-i lui Speak ocazia de a discuta cu el. Profitând de moment, Speak l-a întrebat pe Chris Martin despre incidentul cu Babasha.

Speak a fost invitat la after-party-ul organizat de managerul trupei Coldplay

Conversația a fost o oportunitate unică pentru artistul român de a interacționa direct cu liderul trupei Coldplay și de a afla opinia acestuia despre un moment controversat din timpul concertului. Această întâlnire a fost un moment memorabil pentru Speak, subliniind importanța și impactul concertului nu doar asupra publicului, ci și asupra artiștilor care au avut privilegiul de a participa la acea petrecere privată.

„Despre momentul de la primul concert, din data de 12, mi se pare că suntem .... fiecare are dreptul la propria opinie, dar într-un context când unul de al tău, e român, nu contează cum cântă, cum arată,  ce face, nu contează ... să-l huiduie 50.000 de oameni? Mi se pare groaznic. Nu aș vrea să fiu pus în acea situație. Dar aseară, nu au mai fost în public oamenii aceia care să huiduie (...)

Cireașa de pe tort este că după concert am fost invitat la hotel, la restaurant, la o întâlnire cu domnul Chris Martin. Da, ne-am întâlnit aseară cu domnul. A fost ceva foarte restrâns, 20-30 de oameni au venit la after-party. (...) A venit managerul și a zis că vrea Chris să vorbească cu artiștii. Și ne-am dus într-un separeu și am vorbit cu domnul Chris. Mi se pare foarte umil, foarte prietenos, foarte normal. Și a început să ne întrebe cum e viața de artist aici. Am vorbit, i-am explicat cu biletele, cum se întâmplă lucrurile, concertele cum se desfășoară.”, a explicat Speak pe TikTok.

Te-ar putea interesa și: Loredana Groza, lecție pentru cei care l-au huiduit pe Babasha la Coldplay: „Am fost aproape singura care s-a ridicat și a aplaudat”

Ce părere are Chris Martin despre incidentul cu Babasha

Curios din fire, Speak nu s-a putut abține și i-a pus lui Chris Martin o întrebare pe care mulți și-au pus-o. Răspunsul artistului a fost neașteptat.

„Eu nu puteam să nu întreb și l-am întrebat: «Nu te supăra, pe tine nu te-a anunțat nimeni că poate ieși o controversă din asta, în jurul invitatului sau a muzicii pe care el o cântă?» Și el a zis: «Ba da, chiar Babasha mi-a zis că audiența mea e diferită, ascultă altă muzică decât publicul tău». Și el a zis că «e perfect, că acesta e mesajul întregului turneu. Dar nu m-am așteptat niciodată să facă lumea așa». Eu l-am mai întrebat dacă a mai pățit asta pe unde a mers el. Și a zis: «Niciodată, nicăieri nu am pățit așa ceva. De asta pentru mine a fost un șoc».

Cumva se gândeau să anuleze show-ul de a doua zi. După care au stat, au analizat, dar până la urmă au zis hai să o facem din nou și să vorbim cu oamenii, să le explicăm, să le zicem că nu contează stilul muzical, culoarea, sexualitatea și așa mai departe, că toți suntem oameni și că toți trebuie iubiți la fel, indiferent de lucrurile astea.”, a povestit Speak, într-un videoclip publicat pe pagina sa de TikTok.

@iamspeak Story time! #fy #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #showbiz #coldplay ♬ original sound - speak

Te-ar putea interesa și: Mirela Vaida are mai multe semne de întrebare după concertul Coldplay: „De ce nu a făcut la fel în toate țările? A fost ceva de PR?”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel