Speak a rămas blocat după ce iubita lui l-a văzut pe Anghel Damian pe străzile din Dubai. Primul gând pe care l-a avut: „Ce-o căuta a lui Theo pe un motor?”

Data publicării:
Sursa foto: Speak, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Speak, instagram

Speak le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram o întâmplare recentă din Dubai care l-am amuzat copios, după ce iubita lui, Ștefania, a confundat un bărbat cu Anghel Damian.

Speak este unul dintre cei mai ascultați artiști, fiind foarte urmărit și pe rețelele sociale. Cu toate că are un program aglomerat, încearcă să fie mai mereu prezent în fața fanilor săi. Astfel că puține sunt momentele în care artistul stă departe de ochii curioșilor.

El și Cristina Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din mediul online. Recent, artistul le-a arătat urmăritorilor lui o întâmplare amuzantă pe care au trăit-o în Dubai, după ce iubita lui l-a confundat pe Anghel Damian cu un alt bărbat.

Aflați pe stradă, Ștefania a văzut un tânăr în timp ce mergea pe motor, moment în care i-a arătat lui Speak că iubitul lui Theo Rose este și el în Dubai.

Când a văzut că pe motor se afla, de fapt, un alt bărbat, artistul s-a amuzat de asemănarea pe care a făcut-o iubita sa.

„Doamnelor și domnilor, șoarecu meu are probleme foarte mari, ea face comparații între oameni, adică asemănări, nu comparații”, a spus Speak pe Instagram.

„Tu ai o problemă că nu vezi asemănările, eu le văd”, a adăugat Ștefania.

Speak spune că Ștefania obișnuiește să facă acest lucru mai ales când se uită la filme și aseamănă actorii cu persoane din sfera lor de prieteni sau cunoscuți. 

„La orice film la care ne uităm noi, zice ''Păi ăsta seamănă cu cineva', eu acum nu mai zic că nu seamănă, că atunci când zic că nu seamănă, e groasă. Ea oprește filmul, îmi arată și chiar nu seamănă, iar acum mergeam pe stradă și a trecut un băiat cu motorul și zice''Uite-l pe Anghel, al lui Theo Rose''.

Primul instinct a fost ''Ce-o căuta Anghel a lui Theo în Dubai pe un motor''. Deci ea (n.r. Ștefania) are o viață distractivă, deci ea se distrează singură singură dacă poate.

Nu sunt eu pe fază să o filmez. Ea e foarte serioasă în momentele alea. O să mă concentrez la asta. Trebuie să fiu pe fază să vedeți cu ce nebună stau în casă”, a mai precizat Speak. 

2. -imagine fara descriere- (66a0eda3-0dfd-490b-9f39-75e408141e28_05997000.jpg)

Cuplul a dorit să împărtășească această întâmplare amuzantă cu Theo Rose și Anghel Damian, așa că i-a menționat în postare. În tot acest timp, Ștefania nu-și putea stăpâni râsul, fiind amuzată de confuzia pe care o făcuse, cu puțin timp în urmă.

Speak are interzis de la Antena 1 să mai facă podcast despre Insula Iubirii şi America Express

Speak a anunțat recent că Antena Group i-a interzis să mai filmeze împreună cu Florin Ristei podcastul „Fierţi pe Insulă” în care analizau emisiunile Antenei 1. 

„Cu părere de rău vă anunţ că nu vom mai continua seria de podcasturi Fierţi. Am filmat două episoade despre America Express, urma să fim Fierţi pe America, dar Antena Group ne-a interzis acest lucru.

Deşi la FIERŢI PE INSULĂ s-a muncit foarte mult şi s-au alocat resurse destul de mari, nu am avut niciun beneficiu financiar din partea trustului, am făcut-o doar pentru că ne-a plăcut foarte mult proiectul.

Considerăm că am adus un plus valoare destul de mare, foarte, foarte mulţi oameni ne-au scris că se uită la emisiune datorită podcastului şi ne-am dorit să continuăm această serie doar cu proiecte în care noi credem şi care ne plac foarte mult.

Chiar ne pare rău. Iubim televiziunea şi ne dorim să o aducem cât mai mult în spaţiul online pentru noua generaţie. Televiziunea trebuie să înveţe să îmbrăţişeze online-ul şi să-l ţină cât mai aproape, nu doar prin postări standard ale angajaţilor”, a spus Speak, potrivit Playtech.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel