Soțul Roxanei Vancea, probleme de sănătate. Bărbatul are nevoie de ajutorul specialiștilor

Data publicării:

Soțul Roxanei Vancea se confruntă cu probleme de sănătate și a ajuns pe mâna specialiștilor.

Roxana Vancea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dragoș Paiu. De când se iubește cu bărbatul care i-a cucerit inima, Roxana Vancea este toată numai un zâmbet și radiază de fericire. Bruneta a început o relație cu antenorul după despărțirea de Mihai Bendeac, iar în iarna anului trecut au făcut chiar și pasul cel mare. Bărbatul are chiar și un copil, cu care Roxana Vancea se înțelege de minune.

Soțul Roxanei Vancea, probleme sănătate

Dragoș Paiu, soțul Roxanei Vancea trece prin momente dureroase. Bărbatul a ajuns chiar și pe mâna specialiștilor. Roxana Vancea îi este alături necondiționat, astfel că a împărtășit și cu fanii momentele grele prin care trece soțul ei. Din filmulețele postate de vedetă pe rețelele de socializare, soțul acesteia se cofruntă cu o infecție la piciorul stâng, motiv pentru care a ajuns să facă kinetoterapie.

Roxana Vancea nedespărțită de soțul ei, astfel că l-a însoțit pe acesta în centru de diagnosticare și tratament.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel