Soțul Oanei Roman, gest IMPRESIONANT pentru Mihai Mitoșeru: „Prietenul la nevoie se cunoaște”

Marius Elisei și Mihai Mitoșeru, facebook
Descriere foto: Marius Elisei și Mihai Mitoșeru, facebook

Marius Elisei a făcut un gest impresionant pentru prietenul lui, Mihai Mitoșeru. Acesta a ținut să îi mulțumească  soțului Oanei Roman. 

În urmă cu o zi, Mihai Mitoșeru a făcut un apel disperat la fanii din mediul online pentru a dona sânge pentru mama lui, care se afla în prag de a ajunge pe masa de operație.

„Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuie să fie operată azi (având o tumora benignă-meniongiom), dar din lipsă de sânge operația trebuie amânată! Vă rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă să doneze la orice centru de hematologie din țară, dar cu specificația: „pentru Mitoșeru Georgeta Camelia și spitalul!”, a anunțat ieri Mihai Mitoșeru.

În urma anuțului făcut de prezentatorul TV, mai multi oameni au mers și au donat sânge pentru Camelia Mitoșeru. Printre aceștia s-a numărat și Marius Elisei, motiv pentru care Mihai Mitoșeru a ținut să îi multumească bunului său prieten pentru acest gest.

„Prietenul la nevoie se cunoaște. Marius a donat sânge pentru mama”, a spus Mihai Mitoșeru pe rețelele de socializare.

Nici Oana Roman nu a trecut cu vederea peste acest moment greu, astfel că și-a rugat fanii să meargă să doneze pentru mama lui Mihai.

 „Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați specificați pentru Camelia Mitoțeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a scris ea pe Instagram.

Fără să stea prea mult pe gânduri, oamenii s-au mobilizat și au donat, astfel că actrița va putea vi operată miercuri.

„Vă mulțumesc din suflet! În momentul ăsta s-a strâns sânge, mama se va opera miercuri și sper ca totul să fie în regulă pentru că așa vrea Dumnezeu, simt asta, mi-a demonstrat asta începând cu ziua de astăzi, prin voi. Vă mulțumesc din suflet”, este cel mai recent mesaj postat de Mitoșeru pe Internet.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 feb, 10:53 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play