Soțul Oanei Roman, gest IMPRESIONANT pentru Mihai Mitoșeru: „Prietenul la nevoie se cunoaște”

Data publicării:
Marius Elisei și Mihai Mitoșeru, facebook
Descriere foto: Marius Elisei și Mihai Mitoșeru, facebook

Marius Elisei a făcut un gest impresionant pentru prietenul lui, Mihai Mitoșeru. Acesta a ținut să îi mulțumească  soțului Oanei Roman. 

În urmă cu o zi, Mihai Mitoșeru a făcut un apel disperat la fanii din mediul online pentru a dona sânge pentru mama lui, care se afla în prag de a ajunge pe masa de operație.

„Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuie să fie operată azi (având o tumora benignă-meniongiom), dar din lipsă de sânge operația trebuie amânată! Vă rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă să doneze la orice centru de hematologie din țară, dar cu specificația: „pentru Mitoșeru Georgeta Camelia și spitalul!”, a anunțat ieri Mihai Mitoșeru.

În urma anuțului făcut de prezentatorul TV, mai multi oameni au mers și au donat sânge pentru Camelia Mitoșeru. Printre aceștia s-a numărat și Marius Elisei, motiv pentru care Mihai Mitoșeru a ținut să îi multumească bunului său prieten pentru acest gest.

„Prietenul la nevoie se cunoaște. Marius a donat sânge pentru mama”, a spus Mihai Mitoșeru pe rețelele de socializare.

Nici Oana Roman nu a trecut cu vederea peste acest moment greu, astfel că și-a rugat fanii să meargă să doneze pentru mama lui Mihai.

 „Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați specificați pentru Camelia Mitoțeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a scris ea pe Instagram.

Fără să stea prea mult pe gânduri, oamenii s-au mobilizat și au donat, astfel că actrița va putea vi operată miercuri.

„Vă mulțumesc din suflet! În momentul ăsta s-a strâns sânge, mama se va opera miercuri și sper ca totul să fie în regulă pentru că așa vrea Dumnezeu, simt asta, mi-a demonstrat asta începând cu ziua de astăzi, prin voi. Vă mulțumesc din suflet”, este cel mai recent mesaj postat de Mitoșeru pe Internet.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel