Soțul lui Gwyneth Paltrow a rămas cu simptome COVID, aproape un an după infectare: ”I-au revenit mirosul și gustul abia după nouă luni”

Data publicării:
 Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk, foto Instagram
Descriere foto: Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk, foto Instagram

Gwyneth Paltrow a mărturisit că soțul ei arămas cu simptome COVID-19, nouă luni după infectare. Brad Falchuk și-a recăpătat mirosul și gustul aproape la un an după ce a depășit boala.

Într-un interviu pentru revista People, Gwyneth Paltrow a dezvăluit că deși ea și soțul ei au avut o formă ușoară de COVID, efectele au persistat aproape un an. Actrița spune că ea s-a confruntat cu dureri de cap și oboseală, iar soțul ei a rămas fătă miros și gust timp de 9 luni.  

„Și-a recăpătat gustul și mirosul în ianuarie, la nouă luni după ce le-a pierdut”, a spus Paltrow despre soțul ei, menționând că și ea a continuat să resimtă „un pic de oboseală și ceață cerebrală”.

După infectarea cu COVID, actrița mărturisește că este mult mai atentă la stilul său de viață și că a renunțat la zahăr și alcool. Mai mult, ea a adoptat o dietă post-COVID, din care nu lipsesc vitaminele. 


”Fac sport în absolut fiecare dimineaţă şi sauna cu infraroşu cât de des pot”, a spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel