Soțul lui Emily Burghelea a ajuns la spital, în luna de miere. Ce se întâmplă cu bărbatul: "Problemele s-au accentuat"

Data publicării:
Emilia Ghinescu și iubitul, sursa instagram
Descriere foto: Emilia Ghinescu și iubitul, sursa instagram

Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, au plecat în luna de miere, dar din nefericire, bărbatul a ajuns pe mâna medicilor. Acesta se confruntă cu câteva probleme de sănătate.

L începutul lunii septembrie, Emily Burghelea și Andrei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.  Cei doi au avut parte de două evenimente în aceeași zi și asta pentru că au decis să o boteze pe fetița lor chiar în ziua nunții. Se pare că stresul din ultima perioadă și-a pus amprenta pe soțul lui Emily Burghelea, iar din această cauză, bărbatul a fost nevoit să meargă în Turcia pentru a-și rezolva problemele de sănătate.

Emily Burghelea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, aceasta le-a ppovestit că a plecat în luna de miere în Turcia pentru ca soțul ei, Andre, să-și rezolve și niște probleme de sănătate care s-au agravat.

“Știți ca se zice că prima plecare a unui cuplu tânăr căsătorit, în lume, se numește luna de miere. Asta ar trebui să fie și pentru noi, luna de miere, dar Andrei m-a pus să aleg și din toate țările din lumea asta, am ales să venim aici, unde suntem acum, în Turcia. Dar nu ca să ne distrăm sau să ne relaxăm, am zis că daca tot este el atât de bine dispus și acceptă să mergem oriunde în lume, vreau să venim aici ca să-și trateze niște probleme de sănătate.

Este un spital foarte bun aici, unde este deja internat și îmi doresc din suflet să nu dureze foarte mult ca să mai avem și timp să ne distrăm împreună. Sunt niște chestii pe care le are de mai mult timp, n-a vrut până acum să le trateze, că așa e el. Vă ziceam că-mi doresc să se termine cât mai repede nebunia asta și să-l știu și eu bine.

Am avut niște perioade extrem de aglomerate, ne-am suprasolicitat amândoi, problemele lui s-au accentuat în perioada asta și din cauza asta am decis că este momentul să luăm o pauză și să avem grijă de noi”, a povestit Emily Burghelea, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel