Soțul Ilenei Badiu, probleme grave de sănătate. Cu ce boală se confruntă acesta

Data actualizării: | Data publicării:
Ileana Badiu, instagram
Descriere foto: Ileana Badiu, instagram

Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu se confruntă cu grave probleme de sănătate. Ileana Badiu a povestit tot ce s-a întâmplat cu soțul ei.

Ileana Badiu a lipsit o bună perioadă de timp din mediul online, acolo unde actrița își ținea fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Acest lucru i-a îngrijorat pe fani, care au așteptat ca aceasta să revină pe rețelele de socializare.

Soțul Ilenei Badiu, probleme de sănătate

Ileana Badiu le-a povestit fanilor din mediul online că a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, după ce soțul ei care este medic și conduce secția de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Municipal a întâmpinat mai multe probleme de sănătate.

„Am trăit o perioadă îngrozitoare. Soțul meu, care este doctor după cum știți și foarte expus atât la contactul cu acest virus, cât și la informații oribile despre felul în care te poate afecta, înainte de Crăciun s-a simțit rău și și-a făcut mai multe teste. În mod clasic, s-a îmbolnăvit, adică a răcit, și a făcut bronhopneumonie foarte complicată, testat fiind pe toate părțile nu și-a imaginat cum că ar avea COVID-19 și, de fapt, nici nu a avut COVID. A fost testat încontinuu, testele au fost mereu negative, iar starea lui s-a complicat, în sensul că a început să se simtă din ce în ce mai rău. După Crăciun s-a dus să-și facă un CT pulmonar care arăta că plămânii sunt afectați într-o proporție destul de semnificativă. În concluzie, am intrat în panică, mai ales că de Crăciun au fost câteva rude la noi, în vizită. Ne-am retestat și toate testele au ieșit negative, mai puțin cele ale soțului meu care pe 26 s-a dovedit a fi pozitiv, însă în cele din urmă a fost fals pozitiv”, a povestit Ileana Badiu despre soțul ei.

Actrița a mărturisit faptul că acum se află în carantină și așteaptă ca testele să fie pozitive pentru a putea ieși din izolare.

„Acum am mai făcut 3 teste și toate sunt negative. Așteptăm decizia DSP-ului de a ne scoate din carantină pe baza acelor trei teste negative întâmplate la interval de trei zile”, a adăugat actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel