Soțul Giuliei Anghelescu va ajunge pe masa de operație. Ce se întâmplă cu Vlad Huidu: „Este foarte trist că...”

Data publicării:
Sursa foto: Giulia Anghelescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Giulia Anghelescu, instagram

Soțul Giuliei Anghelescu urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale. Artista a dezvăluit cu ce problemă de sănătate se confruntă soțul ei.

Giulia și Vlad Huidu sunt împreună de 15 ani și trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz. Recent, artista a mărturisit că soțul ei va ajunge pe masa de operație din cauza problemelor renale cu care se confruntă. Bărbatul se confruntă cu dureri insuportabile, motiv pentru care a avut nevoie de ajutorul medicilor. 

Vlad Huidu se operează pentru a elimina pietrele de la rinichi

„Deci soțul este foarte trist că nu poate să mă acompanieze în acest weekend deoarece duminică se internează, iar luni dimineață se operează. Trebuie să scoată pietricica pe alte căi decât se aștepta. Deocamdată are o stare bună, dar este destul de importantă această intervenție ca să scape de aceste dureri', a declarat Giulia Anghelescu pe rețelele de socializare.

Giulia Anghelescu și soțul ei au împlinit 10 ani de căsătorie

„Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. (râde) Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt.

Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui, el își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte, și din multe certuri mici și banale am ajuns să ne despărțim. Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele', a mărturisit artista, într-un interviu pentru Viva!.

Giulia, despre ruptura de un an și jumătate cu soțul ei

 La un moment dat, în cuplul celor doi s-a produs o ruptură de un an jumătate, ruptură care a fost foarte benefică în cuplu, spune Giulia.

„În momentul în care am fost convinsă că mi-l doresc alături de mine pentru tot restul vieții am zis că indiferent de situație, noi trebuie să avem încredere unul în celălalt sută la sută dacă s-ar putea și n-au prea fost astfel de momente între noi', a mărturisit Giulia Anghelescu, potrivit viva.

"A fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla"

Deși s-a produs acea ruptură între ei, Giulia a mărturisit faptul că întotdeauna a știut că se vor împăca, pentru că își dorea prea mult o relație cu Vlad. Ba chiar, a știu de atunci că bărbatul va fi tatăl copiilor lor, fapt ce s-a și întâmplat, pentru că cei doi au împreună doi copii superbi.

„El o fi vorbind că am fost un an jumate despărțiți înainte sa ne căsătorim. Așa a fost sa fie și consider că a fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla a fost despărțirea noastră de atunci. Am fost împreuna 3 ani după care ne-am despărțit un an jumate, iar după ne-am regăsit. Am fost perseverentă, am așteptat. Eu am fost convinsă ca vom fi împreună și că el va fi tatăl copiilor mei. Sunt o femeie care știe ce vrea și indiferent de situație voi lupta până în pânzele albe pentru lucrurile pe care mi le doresc', a continuat ea.

Giulia a răbufnit în mediul online, după ce a fost criticată

„Am primit un comentariu la noua mea postare de la o fată, o femeie. Mi-a spus că sunt penibilă pentru că sunt mamă și nu am voie să scot limba. Nu pot să cred, eu refuz să cred, că în 2022, mai există o asemenea mentalitatea bătrână și veche în care dacă esti mamă trebuie să îți pui un sac pe cap, stai la cratiță, nu te aranjazezi, nu te comporți așa cum vrei. Poftim? Penibilă este gândirea asta", a scris Giulia Anghelescu, acum ceva timp, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel