Soțul Danei Roba cere să fie judecat în libertate. Bărbatul susține că își regretă faptele: „Nu o voi mai lovi niciodată. Fetițele au nevoie de mine...”

Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Soțul Danei Roba susține că își regretă faptele și că vrea să fie judecat în libertate.

Daniel Balaciu se află în continuare în spatele gratiilor, după ce și-a bătut cu bestialitate soția. Bărbatul a lovit-o pe Dana Roba cu un ciocan în cap, lăsând-o într-o baltă de sânge. Acum, soțul vedetei susține că îș regretă faptele și ca vrea să fie judecat în liberate, pe motivul că fetițele sale au nevoie de el. 

Soțul Danei Roba cere să fie judecat în libertate

Daniel Balciu a declarat că tot ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că a fost provocat. Totodată, bărbatul susține că își regretă faptele și promite că nu va mai da niciodată în soția sa. 

„În acel moment, Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat. Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea', a spus soțul Danei Roba.

Declarațiile lui Daniel Balaci nu s-au oprit aici. Bărbatul a mărturisit că soția sa a fost amanta lui Nicolae Guță și chiar are fotografii cu ea venind acasă târziu în noapte. 

„Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la 1 noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă. Menționez și că am fost campion la șah.”, a mai spus Daniel Balaciu, conform SpyNews.ro.

Soțul Danei Roba a ținut să precizeze faptul că soția sa devenise un stres continuu, acest lucru făcându-l să-și piardă cumpătul. 

„Trebuie să menționez că de 28 de zile eram închis în casă împreună cu fetele mele pentru că aveam toți varicelă. Dana nu m-a schimbat nici măcar o zi, iar situația asta mi-a provocat un stres continuu. În data de 8 mai, soția mea a depus o cerere de divorț la notar și am primit un termen de răzgândire până în data de 9 iunie.”, mai susține Daniel Balaciu.

Daniel Balaci: „ A început să mă scuipe și să mă lovească cu i jucărie de lemn în zona capului și a mâinilor”

'Pe la ora 10 m-am întors în apartamentul în care locuiam cu soția, moment în care Dana a fost foarte deranjată că am revenit și că nu am rămas cu copiii la părinți. Atunci a început să mă scuipe și să mă lovească cu i jucărie de lemn în zona capului și a mâinilor, iar eu am încercat să mă apăr. Când am văzut că nu se mai oprește, eu am luat un obiect ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi. Nu mai țin minte ce s-a întâmplat după, deoarece a fost în legitimă apărare, soția fiind foarte violentă. Trebuie să menționez faptul că am început să conștientizez ce se întâmplă în momentul în care am văzut-o pe Dana în pat plină de sânge. În momentul acela am sunat la 112 și am chemat ambulanța. Nu îmi aduc aminte cu ce obiect am lovit-o pe soția mea. În acel moment, eu eram convins că Dana mă poate omorî. Nu am intenționat niciodată să o lovesc și nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Tot ce știu este că mi-a fost frică pentru viața mea.(…)', le-a spus bărbatul anchetatorilor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 iul 2023, 16:33 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience