Soțul Corneliei Catanga, revoltat pe autorități. Mesaj dur pentru Vlad Voiculeascu: "În afară de răutate şi mizerie umană, ce lăsaţi în urmă?"

Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu se simte vinovat că nu a putut face mai mule pentru înmormântarea soției sale. Ce mesaj are soțul regretatei artiste pentru Vlad Voiculescu. 

Aurel Pădureanu a vorbit în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" despre drama prin care trece după moartea soției și despre sentimentul de vinovăție pe care îl simte pentru că nu a putut face mai multe. Acesta a avut un mesaj și pentru ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. 


"Și ea ( n.r Cornelia Catanga) și Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă au fost prime stele în constelația muzicii lăutărești au făcut enorm de mult și l-aşi întreba pe domnul Vlad Voiculescu ce lasă el în urmă?


Oamenii ăștia și au înscris numele în nemurire! Ce lasă domnul Vlad Voiculescu și ceilalți miniștrii care au fost până acum? Mie mi-a lăsat un gust amar și uneori chiar îmi este rușine că trăiesc în această țară", a spus Aurel Pădureanu la Antena 3. 


Aurel Pădureanu a povestit și cum au decurs lucrurile din momentul în care Cornelia Catanga s-a simțit rău și vestea că aceasta a făcut un stop cardio-respirator chiar pe patul de spital. 


"Acum 14 zile am anunțat salvarea și a venit pe la orele 1:30. I-a făcut testul de COVID și s-a constatat că nu are. A dus-o la Spitalul Universitar și după vreo oră și jumătate a ieșit o doamnă doctor și mi-a spus că a făcut un stop cardio-respirator. După vreo jumătate de oră a venit și mi-a spus că nu se mai poate face absolut nimic și a murit soția mea. Vă puteți imagina ce am simțit în acel moment! Mi s-a spus că a murit de COVID.


A doua zi luni a trebuit să scot de la morgă, să o duc neapărat la cimitir, că nu se poate altfel sub niciun aspect posibil și să înmormântez. Vă puteți imagina că nu aveam nici cu groapa pregătită, și am o durere în suflet pentru faptul că nu am lăsat-o încă două zile, ca să o pot să o înmormântez ca lumea”, a adăugat soțul regretatei artiste.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel