Soţia lui Zelenski: Când una dintre noi e ucisă, violată, simţim toate. Nu mi-am mai văzut soţul din prima zi a războiului

Data publicării:
Sursa foto:Olena Zelenska, instagram
Descriere foto: Sursa foto:Olena Zelenska, instagram

Olena Zelenska, soţia preşedintelui Ucrainei, a mărturisit că nu şi-a mai văzut soţul de la începutul invaziei ruse. 

Aceasta a povestit că, în ziua în care Rusia a invadat Ucraina, s-a trezit la 5 dimineaţa din cauza unui zgomot puternic, despre care ulterior a aflat că a fost o explozie. 

"A început", i-a spus Volodimir Zelenski atunci. Din acea zi, spune Prima Doamnă a Ucrainei, a mai vorbit cu soţul ei doar la telefon. 

Cum le-a explicat copiilor situaţia 

"Nu e nevoie de explicaţii. Ei văd totul, ca orice alt copil din Ucraina. Cu siguranţă, nu e ceva ce copiii ar trebui să vadă, dar copiii sunt oneşti, sinceri. Nu poţi ascunde nimic de ei. Cea mai bună strategie e adevărul cu ei", a mai declarat ea, citată de Daily Mail. 

Unde a dat greş Putin

Conform Olenei Zelenska, Vladimir Putin a vrut să divizeze oamenii din Ucraina. Dar a eşuat! 

"Când una dintre noi este torturată, violată, ucisă, simţim toate. E la fel şi la bărbaţii ucraineni. Nu avem nevoie de propagandă pentru a simţi conştiinţă civică, pentru a rezista. 

Avem furie, avem durere, asta ne activează setea de a lua măsuri, de a rezista agresiunii, de a ne apăra libertatea", a mai declarat aceasta. 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel