Soția lui Vladimir Drăghia, de urgență la spital. Ce a pățit Alice Cavaleru, însărcinată în 4 luni: A fost mare stres

Data publicării:
Sursa foto: Alice Cavaleru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alice Cavaleru, Instagram

Soția lui Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru, a ajuns de urgență la spital.

Soția lui Vladimir Drăghia a trecut printr-o sperietură foarte mare, după ce a fost mușcată de o căpușă chiar de burtă. Vedeta a fost cu atât mai îngrijorată, cu cât nu poate lua antibiotice, pentru că este însărcinată.

"După covid și o răceală care ține de vreo două luni (e din nou on de zilele trecute), am bifat ieri și o căpușă. Nu e de glumă cu ele. A început sezonul căpușelor și vă rog să aveți mare grijă! Eu m-am trezit cu una lipită de burtica mea și, deși am citit atât de multe despre căpușe, cu greu mi-am dat seama ce este- atât de mică era. Ulterior am aflat că nu era mică deloc- se hrănise chiar bine cu sângele meu. Am mers la spital să o îndepărteze la chirurgie. Căpușele se scot doar cu o pensetă specială și e o anumită tehnică. Nu trageți de ea, nu aplicați nimic pe ea. La mine a fost cu mare stres pentru că, fiind însărcinată, nu am voie să iau acel antibiotic pe care îl primești în doză unică în schema de profilaxie, dar am primit până la urmă un antibiotic permis în sarcină (care se ia mult mai multe zile).", a scris Alice Cavaleru pe Instagram.

Alice Cavaleru își avertizează fanii să aibă grijă

"Așa că aveți mare grijă când veniți cu copiii din parc/curte/pădure. Verificați tot corpul de căpușe. Se așează și în urechi sau în păr, din păcate. Folosiți spray repelant înainte să ieșiți în natură. Dacă aveți curte cu iarbă, cel mai bine e să tratați iarba cu soluții speciale. Muşcăturile de căpușă nu produc durere, de aceea prezenţa lor nu este simţită întotdeauna. Unele căpuşe nu sunt periculoase pentru sănătatea omului, însă altele pot produce boli grave, ca Lyme sau un tip particular de meningoencefalită.", a continuat ea.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia așteaptă al doilea copil

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni în curând părinți, pentru a doua oară. Cei doi și-au dorit foarte mult acest copil, care s-a lăsat destul de așteptat. Chiar dacă aceștia credeau că au probleme de infertilitate, și-au dat seama, după o perioadă, că doar stresul era de vină.

"Nu a fost întâmplător de data asta, ne-am dorit și ajunsesem să ne dorim destul de tare, cam de un an de zile. Noi credeam că are cumva legătură infertilitatea. Imediat ce am început să ne relaxăm, s-a întâmplat minunea. ", declara, în urmă cu puțin timp, Vladimir Drăghia, în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel