Soția lui Victor Socaciu, decizie radicală la o lună de la moartea artistului. Ce se întâmplă cu vila de la Cornu

Data publicării:
 Brândușa Simion și Victor Socaciu, sursa Facebook
Descriere foto: Brândușa Simion și Victor Socaciu, sursa Facebook

Văduva lui Victor Socaciu a luat o hotărâre surprinzătoare la mai puțin de o lună de la moartea artistului. 

Victor Socaciu s-a stins din viață pe data de 27 decembrie și a lăsat multă durere în urmă. Regretatul artist a murit la vârsta de 68 de ani și era internat de o lună în spital în stare critică. Soția lui Victor Socaciu a luat o decizie importantă la doar o lună de când marele interpret de muzică folk s-a stins din viață. 


Brândușa Simion, cea de-a patra soție a artistului, a fost cea care a fost alături de Victor Socaciu până la ultima suflare. Aceasta a suferit enorm după ce marele artist a murit și a dezvăluit care era ultima lui dorință, chiar și pe patul de moarte. 


Victor Socaciu își dorea tare mult să se facă bine și să ajungă la Bistrița la festival. 


„A făcut șoc septic și până la urmă asta a fost cauza, afectare pulmonară cu șoc septic, aproape septicemie. A sperat până în ultima clipă că se va face bine și că va ajunge la Bistrița la festival. Când și-a revenit după intervenție le-a spus medicilor că pe 3 decembrie trebuie să ajungă la Bistrița și să-l facă mai bine. Am fost lângă el în ultimele șase, șapte săptămâni și am fost și în ultimele clipe ale vieții cu mâna în mâna lui. În ultimele secunde nu mi-a mai spus nimic, doar mi-a strâns mâna ușor și a plecat la cer”, a mărturisit soția lui Victor Socaciu.


Potrivit unei vecine, Brândușa Simion și-ar dori să vândă vila de la Cornu, deoarece este prea mare pentru ea. 


„Nu mai vrea să stea acolo, singură. Spune că nu poate, îi este foarte greu”, a declarat pentru impact.ro o vecină de-a Brândușei Simion. 


Brândușa Simion a reacționat la acuzațiile aduse de Marina Almășan


Scandalul dintre Brândușa Simion și Marina Almășan continuă, după ce fosta soție a regretatului artist a făcut acuzații grave. Aceasta a spus că fiul ei, Victoraș, nu a fost anunțat despre starea de sănătate a tatălui său și nici nu a fost lăsat să își ia rămas bun.


„Personal sunt în perioada de doliu de 40 de zile. Ca atare, nu mă interesează nimic, nici ce spune lumea, nici ce spun televiziunile sau presa.


Nu vreau să știu absolut nimic și vă declar că nu urmăresc niciun fel de emisiune de televiziune. Pentru Victor copiii erau la fel. Nu a făcut niciodată diferențe între ei”, a spus Brândușa Simion pentru sursa citată anterior. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel