Soția lui Toni Grecu confirmă prezența aerotermelor la Matei Balș

Data publicării:
Toni Grecu a fost externat
Descriere foto: Toni Grecu a fost externat

Soția lui Toni Grecu, actorul care se afla internat în pavilionul cuprins de flăcări de la Matei Balș, confirmă prezența aerotermelor. 

Soția lui Toni Grecu, actorul internat în pavilionul care a luat foc de la Institutul Matei Balș, în momentul cu pricina, a declarat că în saloane existau aeroterme pentru că era frig.

Cristina Grecu a povestit că soțul ei i-a spus în prima zi că este frig, iar ulterior problema a fost rezolvată prin aerotermele aduse în saloane. 

„Din prima zi mi-a spus că e frig.”, a declarat Cristina Grecu, precizând că, la o zi, două, „soțul mi-a spus că *A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme și s-a rezolvat*”, transmite Libertatea. 

De altfel, deși directorul general Termoenergetica a spus că reprezentanții spitalului nu au semnalat probleme cu căldura, fiica unei paciente a mărturisit vineri, la Realitatea Plus, că în urmă cu o săptămână a dus în salon o aerotermă, după ce a primit „ok-ul” angajaților. 

Amintim că vineri, în jurul orei 5, un incendiu violent a izbucnit la Institutul Clinic Matei Balș din Capitală. În urma incendiului, cinci pacienți internați cu Covid și-au pierdut viața, potrivit DC NEWS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel