Soția lui Rică Răducanu este încă în spital, în stare gravă. Ce a declarat fostul fotbalist după externare

Data actualizării: | Data publicării:
Rică Răducanu, sursa DC NEWS
Descriere foto: Rică Răducanu, sursa DC NEWS

Rică Răducanu a fost externat după ce a stat două săptămâni în spital din cauza virusului SARS-CoV-2, soția lui este încă internată în stare gravă. Ce spune fostul fotbalist despre starea soției. 

După ce a fost diagnosticat cu COVID-19, Rică Răducanu a fost internat în spital timp de două săptămâni. Fostul fotbalist a fost externat, însă soția lui nu a avut același noroc, ea se află încă sub supravecherea medicilor. 


„De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea avut rău, dureri de mușchi, de oase...Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără...îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine. (...) Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare”, a declarat Rică Răducanu pentru Antena Stars.


Fostul sportiv se află acum acasă, în izolare. A mărturisit că nu ia niciun tratament, dar trebuie să stea în carantină până va afectua următorul test. 


„Nu mi-a dat niciun tratament. Nici în spital nu prea am făcut. Am venit acasă, sunt singur. Nu are nimeni voie să vină. Șapte zile trebuie să stau așa, până îmi face un test”, a explicat Rică Răducanu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel