Soția lui Nosfe, mesaj sfâșietor. Ce se întâmplă cu Mădălina Crețan după moartea artistului: ”Să se umple măcar un pic din gol”

Data publicării:
Sursa foto: Mădălina Crețan și Nosfe, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mădălina Crețan și Nosfe, instagram

Mădălina Crețan este îngenuncheată de durere, după moartea soțului ei. 

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani. Vestea tristă a venit pe 16 octombrie, la câteva ore după ce acesta susținuse un concert. Decesul a fost cauzat de un infarct, însă nimeni nu știe acum ce l-a provocat.  Colegii de trupă, precum și alți artiști, cred că este vorba despre epuizare, întrucât acesta muncea extrem de mult. În urma artistului au rămas o soție îndurerată și o fiică, în vârstă de 7 ani. 

Soția lui Nosfe, mesaj sfâșietor pe internet

 Mădălina Crețan este devastată de durere și nu poate să treacă peste moartea soțului său. Recent, văduva lui Nosfe a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. 

"Simt că trebuie să iubesc sute de oameni și să mă iubească sute de oameni ca să se umple măcar un pic din gol." , a fost mesajul transmis de soția lui Nosfe, pe contul personal de Instagram.

Sute de oameni i-au transmis mesaje de încurajare și iubire. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Mădălina Crețan „O să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm”

 

 Nosfe a fost condus pe ultimul drum  de toți cei care l-au iubit, i-au ascultat muzica sau l-au cunoscut, 18 octombrie. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni. Zeci de artiști, dar și fani, au venit să-i aducă lui Nosfe un ultim omagiu, printre care Ștefania și Speck, What's UP, Adda, Raluka sau Cabron. Fiica sa, în vârsta de 7 ani nu a fost prezentă la cea mai neagră zi din viața familiei sale.

Imediat după înmormântare, Mădălina Creșan, soția lui Nosfe și mama fiicei sale, a publicat, pe rețelele de socializare, un mesaj către acesta, în care îl roagă să le rămână soare și lună și să le vegheze în continuare. 

„Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încălzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o sa avem nevoie de somn, ploaie atunci când o sa plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine. Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii. Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum!”. a scris Mădălina Crețan, pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel