Soția lui Nelu Ploieștenu a ajuns la spital. Anunțul a fost făcut de verișorul artistului:”Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni”

Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook

Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu, a ajuns şi ea la spital. Mitriță, vărul celebrului artist a făcut anunțul trist.

Nelu Ploieșteanu trece prin momente cumplite, după ce a ajuns în stare gravă pe secția de Terapie Intensivă Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%.  Acum, Mitriță, vărul artistului vine cu încă o veste tristă pentru familia celebrului artist. Acesta a mărturisit că Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu, a ajuns și ea pe mâinile medicilor.

Șocată de toate cele întâmplate cu Nelu Ploieșteanu, soția artistului a leșinat și și-a spart capul. Aceasta a mers de urgență la spital, pentru a-i fi aplicate câteva fire de sutură neresorbabile. Acum, soția artistului se simte mai bine, însă starea artistului rămâne în continuare gravă.

”Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital. A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu. Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea.”, a declarat vărul artistului, potrivit impact.ro.

Bărbatul a mărturisit că veriorul lui este în continuare în stare gravă, iar medicii sunt rezervați în privința lui și doar o minune de la Dumnezeu îl mai poate salva pe artist în aceste momente critice.

”Ştiu că merge în fiecare zi cineva din familie la spital şi coboară câte un medic să vorbească cu ei, căci ştiţi că nu se poate intra în secţia cu pricina. Medicii de acolo ne-au spus doar atât: e nevoie de o minune dumnezeiască, de o mare minune, ca să vă garantăm că va scăpa. Noi facem tot ce este omeneşte posibil, dar organismul lui e cel ce dă bătălia, nu noi!”, a mai adăugat Mitriţă pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel