Soția lui Nelu Ploieșteanu, parastas de un an pentru artist: Simt că nu mai pot

Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, foto Facebook

Soția lui Nelu Ploieșteanu este încă extrem de îndurerată, la un an după moartea artistului.

Soția lui Nelu Ploieșteanu este încă foarte afectată de pierderea soțului ei. Aceasta i-a organizat parastasul de un an de zile artistului, unde părea la fel de tristă, ca în ziua în care acesta s-a stins. Elena Ploieșteanu spune să nu mai are putere să mai meargă mai departe, pentru că soțul ei, nu reprezintă primul membru din familie, care își pierde viața. Mai întâi a fost fiul ei, ce a murit cu patru ani în urmă. 

”Tot timpul îmi spunea că sunt cea mai puternică. Acum simt că nu mai pot, nu mai am puterea pe care am avut-o. Băiatul pe data de 21 aprilie face patru ani, iar Nelu pe doi aprilie a făcut un an. Nu o să-i uit niciodată, nu am putere să dăpășesc, dar vreau să fiu aproape de copii și de nepoți cât o să vrea Dumnezeu”, a spus soția lui Nelu Ploieșteanu, potrivit spynews.

Nelu Ploieșteanu i-a apărut în vis soției sale

Soția artistului a declarat, în repetate rânduri, faptul că nu va putea să-i uite vreodată pe cei doi, care îi apar foarte des în vise. După ce Nelu Ploieșteanu a murit, femeia spune că a slăbit foarte tare de dor și de supărare. Chiar și în aceste momente, Elena Ploieșteanu spune că soțul ei are mare grijă de ea, apărându-i în vis și îndemnând-o să mănânce.

''Tot timpul îl visez! Am o legătură foarte strânsă și cu el și cu Mihăiță. Visele cu Mihăiță le am mereu. Dar acum de când a plecat Nelu, am slăbit foarte rău. L-am visat, m-a bătut pe umăr, eram în sufragerie. Și zice: ''Să pui mâna să mănânci! Uite cât ai slăbit!''. Eu plângeam și îi spuneam: ''Dar tu nu știi că eu nu mai pot să mănânc de când a plecat Mihăiță?'' Și zice:''Nu! Trebuie să mănânci că nu este bine. Atât mi-a spus. L-am mai visat iar că eram acolo la cimitir, chiar în fața crucii și mi-a zis să nu mai plâng'', a declarat Elena Ploieșteanu la Antena Stars.

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață pe data de 2 aprilie, la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Moartea marelui artist a uimit o țară întreagă și a lăsat o mare durere în sufletul familiei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel