Soția Lui Nelu Ploieșteanu, declarații șocante despre moartea artistului. Familia acestuia dă în judecată spitalul: „Ne suna pe video call și ne spunea că se sufocă”

Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, foto Facebook

Soția lui Nelu Ploieșteanu a făcut dezvăluiri șocante despre cum era tratat marele artist în spital. 

Moarte lui Nelu Ploieșteanu a șocat pe toată lumea. Marele artist s-a stins din viață pe 2 aprilie, la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Soția lui Nelu Ploieșteanu este devastată de durere și încă nu-și poare reveni după această tragedie care s-a năpustit asupra familiei.

Recent, femeia a făcut declarații șocante despre condițiile în care a fost ținut soțul ei în spital. Elena Ploieșteanu și fiica ei au anunțat că vor da spitalul care a fost internat artistul în judecată. Soția marelui artist acuză un comportament inacceptabil din partea personalului medical.

„Starea lui de sănătate se agrava pe zi ce trecea. Ne suna pe videocall și ne spunea că se sufocă. În timp ce vorbeam cu el mi s-a făcut rău și am căzut pe jos inconștientă. Inițial a refuzat tomograful, dar am insistat eu să mergem la spital. Făcea febră și se simțea pe zi ce trecea mai rău.

Un medic a văzut că are saturația de oxigen mică și nu a acționat. Infirmierele au vrut să-i ia telefonul. A întrebat de pachet și o infirmieră a început să țipe la el. Mi-au dat o sacoșă cu ceaiurile și medicamentele nedesfăcute după o săptămână. Vreau să se facă dreptate!”, a declarat Elena Ploieșteanu la Antena Stars.

Mai mult decât atât, soția lui Nelu Ploieșteanu a povestit o scenă în care infirmiera a țipat la artist, după ce acesta a întrebat-o de punga de medicamente pe care trebuia să o primească de la fiica lui.

„Mă suna şi mă întreba dacă i-am luat medicamentele. Nu au ajuns. Deci era ceasul 17:00 şi pachetul lui nu ajunsese din moment ce fata la 13:00 a ajuns cu pachetul. Între timp, intră o infimieră, el a spus că ar fi trebuit să primească un pachet. A ţipat la el că a primit pachet, câte pachete mai vrea?! El fiind cu căştile în ureche, eu am început să ţip.

El a lăsat capul în jos şi mi-a spus: Mă sufoc, mă sufoc! ”, a mai detaliat soția artistului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel