Soția lui Mircea Radu, primele declarații după ce a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni: „Nu mai poate fi recuperat”

Data actualizării: | Data publicării:
Mircea Radu, foto Facebook
Descriere foto: Mircea Radu, foto Facebook

Raluca Radu, soția lui Mircea Radu, a fost accidentată pe trecerea de pietoni.


Soția lui Mircea Radu a fost accidentată pe trecerea de pietoni în urmă cu câteva zile. Raluca Radu se afla pe trecerea de pietoni împreună cu o rudă, în vârstă de 66 de ani. Cei doi au intenționat să traverseze strada regulmentar, timp în care au fost acroșați de un taximetrist. Potrivit Antena3.ro, ambele victime au fost rănite, drept urmare au fost transportate de urgență la spital, în Piatra Neamț.


La trei de le de la accident, soția prezentatorului TV a făcut primele declarații despre incident. Raluca Radu spune că se simte mai bine și că se recuperează. Din păcate, aceasta le-a dat vestea pacienților săi că a pierdut numărul de telefon al cabinetului în accident și că nu l-a mai putut recupera. 

 

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru gândurile bune, sutele de mesaje și telefoane cu urări de sănătate și încurajare, care mi-au fost un adevărat sprijin după accidentul suferit acum trei zile.


Recuperarea mea merge înainte. Chiar și în aceste circumstanțe delicate, de mâine voi fi din nou alături de pacienții mei. P.S. Vechiul numar de telefon al cabinetului, pierdut in accident, nu mai poate fi recuperat”, a scris Raluca Radu pe Facebook.

 

Soția lui Mircea Radu este medic diabetolog

 

 Dr. Raluca Radu deține un cabinet medical în Piatra Neamț, unde se ocupă de pacienții cu diabet. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel