Soția lui Marcel Pavel se gândește mereu la rudele din Rusia: Inima ei este tristă

Data publicării:
Sursa foto: Marcel Pavel, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Marcel Pavel, Instagram

Chiar dacă de peste 30 de ani s-a mutat în România, soția lui Marcel Pavel încă păstrează legătura cu rudele de acolo.

Marcel Pavel este una dintre cele mai mari voci ale României și are o căsnicie de invidiat. Acesta este împreună cu soția sa de mai bine de 30 de ani și, cu toate acestea, par mai fericiți ca niciodată. Totuși, aceste momente de conflict, care au loc la granița României, o fac soția artistului să fie îngrijorată, pentru că ea este de origine din Rusia, iar în prezent are multe rude în țara care a atacat Ucraina.

"Soția mea are rude acolo, dar nu a mai comunicat de vreo 3 săptămâni cu ele. Așa câte un mesaj sporadic, dar inima ei este tristă. Ea e mai mult româncă acum, îți dai seama de 32 de ani e cu mine aici și se gândește la țara ei și își dorește să fie pace, ca și noi toți de altfel.", a declarat Marcel Pavel, pentru WOWbiz.ro

"Sunt atât de multe lucruri pe care nu le-am putut face"

Chiar dacă se poate mândri cu o carieră de invidiat, Marcel Pavel a dezvăluit faptul că mai există multe lucruri pe care și-ar fi dorit să le facă, dar nu a reușit, Artistul preferă însă să nu se gândească la ele, pentru că doar în modul acesta poate fi fericit.

"Sunt atât de multe lucruri pe care nu le-am putut face și mi-aș dori să le fac, dar mi-ar trebui o viață. Să trăiesc vreo 120 de ani ar fi foarte bine. Omul are în instinctul său nemulțumirea întotdeauna ascunsă undeva că "Dom'le, parcă mai trebuia ceva" și atunci am zis să mai elimin din dorințele acestea ca să pot să fiu fericit, că altfel neîmplinirile îți aduc nefericire.", a mărturisit Marcel Pavel. 

Marcel Pavel și-a pierdut mama

În luna august 2021, mama artistului, diagnosticată cu diabet, s-a stins din viață. Cel mai mare regret al artistului a fost faptul că nu a apucat să-și vadă mama, înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare. 

„Am avut mereu această teamă și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate. Am crezut totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi, inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără durere, printre stelele eternității! Adio… sau la revedere, scumpă mamă!”, scria Marcel Pavel pe rețelele de socializare, după ce și-a pierdut mama. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel