Soția lui Liviu Teodorescu, grav accidentată chiar la proba pentru rochia de mireasă. Blondina a ajuns de urgență la spital: ”A tăiat-o”

Data publicării:

Soția lui Liviu Teodorescu a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat în timp ce proba rochia de mireasă.

Liviu Teodorescu și iubita lui au ajuns recent în fața ofițerului de stare civilă, acolo unde au spus cel mai mare și sincer DA din viața lor. Artistul trăiește o poveste de dragoste demnă de un scenariu de film, alături de iubita sa Iulia. Artistul este foarte fericit și împlinit, iar acum a venit timpul să facă marele pas.

Cei doi îndrăgostiți se pregătesc intens pentru marele eveniment, însă Iulia a avut parte de un accident, chiar în momentul în care proba rochia de mireasă. Mai exact, frumoasa blondină a îmbrăcat rochia, care deocamdată nu este finalizată, iar un bold care a căzut pe podea a trimis-o de urgență la spital, după ce i-a intrat în talpa piciorului și s-a rupt, o parte rămânând în picior.

Liviu Teodorescu le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare tot ce s-a întâmplat. Artistul a făcut haz de necaz, spunând că soția lui se simte acum bine, dar are nevoie de o perioadă de recuperare pentru a putea urca din nou pe tocuri în ziua cea mare, care ar fi trebuit să aibă loc peste zece zile.

”Parcă nici nu trebuie să râd acum, mă rog, râd pentru că totul e bine, în fine, azi a fost la spital, a tăiat-o în talpă acolo ca să îi scoată 1,3 cm de rest de bold pe care îl mai avea în talpă și acum, ce să zic, trimiteți și voi gânduri bune, ca până la nuntă să se vindece, să poată sta pe tocuri”, a declarat Liviu Teodorescu.

Citește și: Gabriela Cristea, pusă la zid de către fani. Ce greșeală a făcut prezentatoarea TV/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel