Soția lui Ilie Năstase, adevărul despre cele 2 milioane de euro „furate”: „M-a jignit. Putea să mă sune”

Data actualizării: | Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, Facebook
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, Facebook

Ioana Năstase rupe tăcerea după ce a fost acuzată cî ar fi furat 2 milioane de euro de la soțul ei. 

În urmă cu câteva zile, Ilie Năstase anunța că încearcă cu disperare să dea de soția sa, care refuza să-i mai răspundă la telefon.  Mai mult, se spunea că bruneta nu ar fi plecat de acasă cu mâna goală, ci cu două milioane de euro. 

Ioana Năstase rupe tăcerea și spune că totul a fost o neînțelegere. 

 "Doamne ferește! Cum să plec cu două milioane de euro. Pai mai eram acum aici?", a declarat ea în emisiunea La Măruță, de la PRO TV. 

Ce s-a întâmplat, de fapt

"Totul s-a întâmplat atât de rapid, încât nici eu nu îmi dau seama ce a fost în capul lui să declare astfel de lucruri. Deci din cate îmi aduc eu aminte, spre sfârșitul săptămânii trecute, vorbea cu fratele lui că ar vrea să-l duca la un spa, undeva pe la Eforie, pe el și pe șofer. Eram la munte. Ne-am întors luni, luni pe zi. Seara am plecat spre Constanta. El a preferat să doarmă în apartamentul fetițelor în seara de luni spre marți. Eu am dormit în apartamentul meu. Spre dimineața, în jurul orei 9, l-am văzut cu un rucsac în spate. Geamul meu era deschis.  A trecut prin fata geamului bineînțeles că în loc de dimineața mi-a spus altceva, care m-a deranjat foarte tare (...). Nu părea nervos, dar m-a jignit oarecum. Cred că după ora doua, trei m-a sunat, nu i-am răspuns pentru că eram supărată. Am așteptat până seara, crezând că se vă întoarce, să plecam din nou către București. Nu a venit, eu am plecat singură, deoarece aveam treaba aici (...)".

Ioana Năstase este supărată pe soțul ei

Soția lui Ilie Năstase este supărată că acesta nu a intervenit în urma speculațiile că acesta i-ar fi furat banii. 


"Nu m-a mai sunat. Ar fi putut să mă sune să-mi spună: "Dragă Ioana, uite ce se scrie. Nu este nimic adevărat, eu nu am declarat așa ceva". Sau ar fi putut să sune la presă, că de altfel sună daca e... tot timpul. Putea să sune să spună, "mai oameni buni, stați un pic că-mi acuzați soția. Nu este nimic adevărat". Ori ieri iese după cinci zile să spună așa ceva",  a declarat Ioana.

 

Primele declarații ale Ioanei Năstase, după ce  a fost acuzată că ar fi fugit de acasă cu două milioane de euro

În urma acuzațiilor care i-au fost aduse, Ioana Năstase a dezmințit zvonurile, printr-o postare pe Facebook

 

„Bună dimineaţa,

În primul rând, ţin să vă anunţ că sunt şocată de acuzaţiile grave aduse de soţul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuinţa mea din Bucureşti, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, maşinile şi locuinţa mea mi-au fost filmate.

Soţul meu a afirmat faptul că nu stie de mine, de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanţa împreună cu soţul meu. În cursul zilei de marţi, soţul meu şi-a luat un rucsac cu lucruri personale şi a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuinţa din Constanța. Ilie obişnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără ca acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.

Am aşteptat ca soţul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-mă spre locuinţa din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidenţial unde locuim. Referitor la acuzaţiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în faţa organelor competente dacă va fi necesar.

Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzaţiilor nefondate aduse de soţul meu”, este mesajul transmis de Ioana Năstase, pe pagina sa de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel